Læserbrev: Bevar væddeløbsbanen både før og efter 2029


Læserbrev: Bevar væddeløbsbanen både før og efter 2029

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørn Koch, Libravej 19, Højbjerg
Axel Schütt/Ritzau Scanpix
Læserbrev. 

Jeg glæder mig dagligt over at være borger i Aarhus by. En spændende by med fremdrift for erhvervslivet, med masser af kulturtilbud, der tager udgangspunkt i nogle af landets fremmeste kulturinstitutioner som Aros, Den Gamle By, Moesgaard Museum, Aarhus Teater osv., osv. Og så ikke mindst glæden ved en smuk natur og grønne oaser.

I en Epinion-undersøgelse bestilt af Aarhus Kommune kommer netop naturen og de grønne åndehuller ind på en flot andenplads, efter kulturtilbuddene, når byens borgere bliver spurgt om, hvad der gør Aarhus til en god by at bo i.

Så vidt - så godt. Men nu kan man i dagspressen læse, at nogle partier i byrådet - Venstre og Radikale - stik mod al sund fornuft vil fjerne et af åndehullerne - Travbanen - til fordel for en overklistring af området med byggeri i flere etager!

Ideen skulle være at skabe finansieringsgrundlag for byggeri af et nyt stadion til adskillige millioner, især fordi løbebanerne omkring grønsværen på det nuværende stadion skønnes at genere de tilskuere, der ønsker at være vidner til AGF's bedrifter på tættere hold! Det er naturligvis ok, at nogle mener, der er behov for et nyt stadion, men at lade det ske på naboernes bekostning er helt uacceptabelt.

Forhåbentlig vil Travbanens ledelse fastholde, at lejemålet er uopsigeligt indtil 2029 og ikke lade sig skræmme af Venstre-rådmandens usmagelige og slet skjulte trusler om, at hvis man ikke makker ret og flytter hurtigst muligt, vil der ikke i 2029 være økonomisk tilskud til en flytning af Travbanen. Hvad er det for mafiametoder?

Måske sidder der også til den tid - og tidligere - politikere i byrådet, som bedre forstår at påskønne og varetage den natur og de grønne oaser, der gør Aarhus til noget særligt.

Læserbrev: Bevar væddeløbsbanen både før og efter 2029

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce