Læserbrev: Borgmesteren som Løkkes højre hånd


Læserbrev: Borgmesteren som Løkkes højre hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


John Graversgaard, Byagervej 144, Beder
Billede
Læserbrev. 

Det er sørgeligt at se, hvordan Jacob Bundsgaard danser efter regeringens pibe. Det er en drømmesituation for Løkke.

Borgmesteren og Socialdemokratiet fremsætter en voldsom "ghettoplan", som vil bulldoze 12 store almene boligblokke i Aarhus Vest, som der ikke er nogen tekniske begrundelser for at nedrive.

Det hævdvundne beboerdemokrati i de almene boligforeninger afskaffes, og borgmesteren indfører diktaturet: Borgmesterens afdeling bestemmer alt.

Han vil samtidig tvangsflytte beboerne uden nogen plan for hvorhen. Ifølge borgmesterens plan skal de presses ind i de andre boligafdelinger og forlænge ventelisterne for almindelige boligsøgende. Hvis ikke de får plads, kan de se frem til voldsomt forøgede boligudgifter, hvis de skal flytte ind i noget nybyggeri. I sandhed et spark til lavindkomstfamilier, som der er flest af i de såkaldt udsatte boligområder.

Den såkaldte ghettoliste er en hån mod enhver fornuft. Vi har ikke ghettoer i Danmark men boligområder, hvor mennesker med anden etnisk baggrund bor, blandt andet af økonomiske årsager. I Gellerup bor der således over 60 nationaliteter, men hvor flertallet er danske statsborgere. Der er problemer, men også mange ressourcer til at løse problemerne, hvad der er mange beviser på.

At det er mennesker, som for flertallets vedkommende tilhører arbejderklassen og er danske statsborgere, er borgmesteren og Socialdemokratiet ligeglade med. At kalde det for et arbejderparti, vil være en løgn. Det er blevet et småborgerligt, principløst parti, som kører hetz mod indvandrere i jagten på stemmer til næste folketingsvalg.

Det kan kun blive et katastrofevalg for borgmesteren og de medløberpartier, som støtter dette diskriminerende overgreb mod danske statsborgere og den almene non-profit boligsektor.

Byrådsflertallet vender ryggen til borgerne og er blevet et parallelsamfund.

Tak til Enhedslisten for at være beboernes stemme i kampen mod denne brutale politik.

Læserbrev: Borgmesteren som Løkkes højre hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce