Læserbrev: Business Region Aarhus virker


Læserbrev: Business Region Aarhus virker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Michael Ancher, formand for Dansk Byggeri Østjylland
Billede
Læserbrev. 

Endnu engang er vores 12 østjyske kommuner gået sammen om at gøre Østjylland til et bedre sted at drive virksomhed. Denne gang har de sørget for, at virksomhederne med en simpel sms-ordning frit kan aflevere affald på genbrugspladserne i alle 12 kommuner til en fornuftig pris.

Det gør hverdagen lettere for rigtig mange håndværksvirksomheder, at de kan aflevere deres byggeaffald i den kommune, hvor de renoverer køkken eller lægger nyt tag, i stedet for enten at tranportere affaldet hjem til en genbrugsplads i den kommune, hvor virksomheden har adresse, eller betale et større årligt gebyr i alle de kommuner, hvor virksomheden arbejder og derfor gerne vil have mulighed for at aflevere affald.

Hver gang kommunerne går sammen og laver fælles løsninger, gør de det nemmere og mere attraktivt at drive virksomhed i Østjylland. Det har Business Region Aarhus gjort på flere områder. For eksempel bliver der først stillet krav om, at virksomhederne stiller med en bankgaranti ved arbejdsopgaver på en million kroner eller derover, uanset om virksomheden arbejder for Skanderborg, Norddjurs eller Randers Kommune.

Ens regler gør det nemt at finde ud af og administrere, og jeg håber, at Business Region Aarhus vil fortsætte det gode samarbejde, for der er masser at tage fat på. Eksempelvis står rigtig mange virksomheder i øjeblikket og mangler medarbejdere, og her kunne et forstærket samarbejde mellem de 12 kommuners jobcentre være med til at besætte flere af de ledige job, som venter på, at der bliver fundet en ny medarbejder.

Tak for indsatsen.

Læserbrev: Business Region Aarhus virker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce