Læserbrev: Byrådspolitikeres arrogance på Trøjborg


Læserbrev: Byrådspolitikeres arrogance på Trøjborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Onsdag den 20. juni vil et flertal i Aarhus Byråd efter al sandsynlighed stemme en femetagers rektangulær kolos af et nybyggeri op at stå i en smal gade på Trøjborg, Peder Skrams Gade, med traditionelt blandet byggeri fra 20'erne og 3'erne, et typisk arbejderkvarter, fra dengang Trøjborg blev skabt.

Nybygningen vil med sin bastante, firkantede statur, 17 meters højde og 22 meters længde, blive en utilpasset gøgeunge i det nuværende gadebillede, men ikke nok med det: Den nye ejendom, opført af et investeringsfirma, vil stjæle det meste af solen fra vores 28 stik sydvendte lejligheder, som ligger overfor, hvor der nu er et lavt byggeri samt et garageanlæg. De skal begge rives ned, og fire lejligheder i et typisk byhus nedlægges, et hus, der af Lokalt Kulturmiljøråd i Aarhus Kommune endda ønskes bevaret.

Vores 28 lejligheder vil blive totalt lukket inde og sat i skygge det meste af året, det meste af dagen. Men ikke nok med det: Bystyret har i denne sag udvist en magtbrynde, en ligegyldighed og en affærdigelse af de massive, faktuelt baserede indsigelser, der har været mod dette overgreb på os lokale borgere. Ydermere har vi påvist fejl i sagsbehandlingen. Fejl, som vi oplever som tendentiøse og direkte groteske. Og simple at se, hvis man vil, men der er total tavshed desangående fra politisk hold.

Det er klart, at en undersøgelse kunne vise sig pinlig for forvaltningen og politikerne, men er dette en måde at agere på overfor sine borgere? Bare affærdige dem, negligere dem, udvise en vi-alene-vide-holdning, der er modbevist, og være ligeglad med egne fejl? Denne sag stinker og bør gå om.

Læserbrev: Byrådspolitikeres arrogance på Trøjborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce