Læserbrev: De radikales søforklaringer af kafkaske dimensioner


Læserbrev: De radikales søforklaringer af kafkaske dimensioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Martin Frausing Poulsen, John Haarup Laursen og Kjeld Jensen, byrådsmedlemmer for Dansk Folkeparti i Skanderborg
Chris Weiling
Læserbrev. 

Det Radikale Venstres byrådsmedlem i Skanderborg Anne Heeager har i et læserbrev under overskriften "Seniorrådet kæmper de ældres sag. Hvem kæmper børnenes?" klandret Seniorrådet for, at de blandt andet har "fyret op under trommerne" (hvad det så end betyder). Hvis det betyder, at Seniorrådet gør, hvad de er valgt til, står det da Det Radikale Venstre frit for at gøre det samme ....

Anne Heeager blander i samme læserbrev "æbler og pærer" sammen ved at inddrage prisen på "frie drikkevarer" (juice, kaffe, mælk m.v.) på plejecentrene - som en illustration af, hvor mange penge der i hendes optik "tilflyder" ældreområdet. Den tankegang svarer til Alternativets, hvor deres stemmer ved næste folketingsvalg skal "trækkes ud af den samlede ligning". Den går ikke.

De frie drikkevarer på plejecentrene var et ønske fra Dansk Folkeparti ved sidste års budgetforhandlinger. Dengang nød det støtte fra Det Radikale Venstre, men det var selvfølgelig før, Anne Heeager kom i byrådet. Inden for børneområdet kom Dansk Folkeparti også igennem med ønsket om, at der skulle bruges 400.000 kroner målrettet mod at nedbringe sagsbehandlingstiden for børnefaglige undersøgelser. Videre i læserbrevet slynger Anne Heeager om sig med kolde tal og letkøbte floskler, som følgende, citat; "Og måske har man i Seniorrådet glemt at bemærke, at en del af finansieringen af ældreområdets merforbrug netop bliver hentet hos nogle af kommunens mest sårbare børn og unge?". I Dansk Folkeparti vil vi gerne se Det Radikale Venstres beviser for, at ældreområdet har modtaget penge - og hvor mange - fra gruppen af kommunens mest sårbare børn og unge.

I modsætning til det Radikale Venstre så skelner vi ikke mellem børne- og ældreområdet. Vi skelner mellem de grupper af borgere, der har mest behov for det - og vil igen i år kæmpe benhårdt for begge områder ved dette års budgetforhandlinger.

Læserbrev: De radikales søforklaringer af kafkaske dimensioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce