Læserbrev: En daglig udfordring at finde en p-plads på Frederiksbjerg


Læserbrev: En daglig udfordring at finde en p-plads på Frederiksbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Henrik Laursen, Ole Rømers gade 49, Aarhus C.
Billede
Læserbrev. 

For fire år siden flyttede jeg til Aarhus C i Ole Rømersgade på Frederiksbjerg. Jeg vidste godt, en af udfordringer var parkering af vores bil.

Jeg komme hjem ved 17.30-tiden om eftermiddagen, og syv ud af ti gange bruger jeg op mod 15 minutter på at køre rundt og finde en parkeringsplads. Jeg kører rundt med andre bilister omkring mig, og det lyser ud af alle, hvor store vores frustrationer er.

Vores kære borgmester lovede ellers højt og helligt på et valgmøde på Frederiksbjerg Skole, at han vil gøre noget ved det, men det gjorde han åbenbart kun for at sælge sig selv.

Parkerer man 50 cm udenfor den gule pile-afmærkning, ja, så står p-vagterne med den efterhånden velkendte gule seddel til vinduesviskeren, inden man næsten har forladt køretøjet. Vores børn, venner og familie er efterhånden begyndt at bede os komme til dem, da de finder parkering total håbløst i Aarhus C.

Når man går en tur rundt på Frederiksbjerg, mener jeg også, bilisterne kan gøre noget ved det. Hver dag kan der for eksempel på Sankt Anna Gade nemt holde 10 biler flere parkeret. Der er så mange bilister, der er dårlige til at parkere. Hvis man ikke kan parkere sin bil med 40 centimeters afstand mellem hinanden, burde man gå op til en ny køreprøve.

Der er alt for mange, som bare tænker på sig selv og er helt ligeglad med, at der 180 centimeter mellem et træ eller en anden bil i stedet for at køre helt op til de 40 centimeter. Jeg synes, det burde give en lille bøde på 200 kroner, hvis det kan bevises, at man har parkeret for dårligt. Jeg synes også, at man til køreprøve skal bevise, at man kan parkere bilen korrekt. Jeg og mange andre er virkelig frustreret over at køre rundt og se, at der nemt kan holde mange flere biler parkeret, hvis folk kunne finde ud af at parkere.

Jeg betaler bestemt min ejendomsskat/bilskat og en del parkeringsbøder mm. Bilen er opfundet som en nydelse og hjælpende hånd. Kære borgmester og bilister - få nu gjort noget ved sagen. Så vores koner, mænd og børn ikke møder en sur person, når vi kommer hjem fra arbejde.

Læserbrev: En daglig udfordring at finde en p-plads på Frederiksbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce