Læserbrev: Fingrene væk fra Vestre Skoles overbygning


Læserbrev: Fingrene væk fra Vestre Skoles overbygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi forstår ikke forslaget om at flytte 7. - 9.-klasse fra Vestre Skole til Kattegatskolen sammen med Ørum Skoles overbygning. Vestre Skole er den bedste skole i Norddjurs Kommune. Vi har et godt sammenhold i overbygningen, som på Vestre Skole også omfatter 6. årgang! Vidste I det? Ved I overhovedet noget om de skoler, I vil ødelægge ved at splitte dem op?

Det er godt at have en skole, hvor man går fra 0. til 9. klasse, for lærerne kender os rigtigt godt, og vi er trygge her. Mange af os har yngre søskende her, så det bliver også besværligt for vores forældre, der skal komme på to skoler, der er vidt forskellige. Vi har venskabsklasser med de små klasser, så vi kan være gode forbilleder for de små elever, og vi har fælles emneuger, hvor vi er sammen på tværs af alle årgange.

Det er godt for både os store og de små elever, at vi er samlet. Flytter man os ned på Kattegat, vil det også få en negativ betydning for vores sidste skoleår, for hvordan skal vi kunne koncentrere os om at lære, hvis vi også skal forsøge at falde til et nyt sted? Hvordan skal det så gå med vores eksamener? Vi har dygtige lærere på Vestre Skole, som også har et godt samarbejde, og som interesserer sig for os, skal vi miste dem?

Når I vil lave én overbygningsskole, har I så tænkt på, at der er flere elever, som er flyttet væk fra andre, som har mobbet dem? Og hvis man får brug for at skifte skole, så er der faktisk kun privatskoler eller friskoler tilbage, for ellers skal man tage helt til Auning? Det er da ikke fair!

Og hvad med faglokaler til naturfagene og til de praktiske fag? Dem er der slet ikke nok af på Kattegatskolen, skal vi så alligevel cykle og gå imellem flere skoler, for at kunne få undervisning i for eksempel fysik/kemi? Og tænk på al den lange, dyre transport for rigtigt mange elever. Vi tror simpelthen ikke på, at I kan spare noget på denne her måde.

Hvad med, at I tager noget ansvar og lukker nogle flere af de mindste skoler helt ned? Hvorfor skal de store skoler udsultes for at holde liv i små? Vi vil have en god skole og de bedste muligheder for at komme videre i livet. Det får vi på Vestre! Så fingrene væk fra vores overbygning!

Læserbrev: Fingrene væk fra Vestre Skoles overbygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce