Læserbrev: Fodboldkonflikten - hvad foregår der?


Læserbrev: Fodboldkonflikten - hvad foregår der?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

AGF - byens fodboldmæssige stolthed og byens eneste hold i superligaen - klarer sig vel tilfredsstillende i indeværende sæson og ligger på nuværende tidspunkt oppe i top 6 takket være især en næsten ubrydelig defensiv.

Men man frygter, hvor længe det mon kan blive ved at gå især efter den sidste kamp mod Vendsyssel, hvor AGF var totalt dominerende i hele anden halvleg uden at kunne score. Det blev helt tydeligt, at de i den grad mangler en bomber a la Duncans format. Hvor lang tid formår de at blive i top 6 med kun styrke i den defensive del af konceptet?

Og så til landsholdet og den igangværende konflikt mellem DBU og spillerforeningen. Vi storbetalende tilskuere og seere er målløse og undrende. Hvad foregår der? Vi troede jo, at spillerne var så glade og stolte over at være udpeget til at spille for deres land i den mest forkætrede sportsdisciplin i Danmark - ja, på hele kloden - at det gik forud for alt andet. Men nej - vi har nu lært, at penge og sponsorer betyder mere for disse forkælede fodboldmillionærer.

Konflikten er jo delvis lukket land for os tilskuere og seere; men jeg anbefaler de to kombattanter snart at komme i gang og få løst konflikten, ellers kan den store popularitet blive tabt på gulvet, og så er det lige meget, om man hedder Chr. Eriksen, Simon Kjær eller Schmeichel.

Sådanne konflikter ses ikke andre steder i Europa, høres det. Har de to spidsforhandlere virkelig et gammelt nag at bære på, så skift dem da ud. Få løst problemet mellem landsholdssponsorer og personlige sponsorer og snak bold i stedet. Hvad gør man i andre lande og lær af dem.

Bliver det hele tabt på gulvet netop nu, hvor fodboldlandskampe igen med en ny landstræner er blevet populære efter at have været nede i en bølgedal? Ja - så har I kun et sted - kære DBU og spillerforening - at sende kritikken hen. Og det er til jer selv.

Læserbrev: Fodboldkonflikten - hvad foregår der?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce