Læserbrev: Først fjernede de Å'et...


Læserbrev: Først fjernede de Å'et...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Thomas Kold, Aarhus, politisk leder for Tidensdemokrater
Billede
Læserbrev. 

Først fjernede de Å'et, så fjernede de smilet, og nu bygger man Aarhus om til klodsbyen. Derudover er økonomien i byen et sandt casinospil for byens 31 byrødder.

31 personer, 31 personer og ikke en eneste af dem, kan se, at Aarhus udvikler sig til en klodsby, hvor infrastrukturen og økonomien bliver mere og mere kompliceret.

Ikke en eneste af de 31 byrådsmedlemmer er kommet med visionære løsninger på byens enorme udfordringer. Det eneste, de formår, er at blåstemple u-visionære klodsbyggerier, og så giver de hinanden rygklappere, når en virksomhed vil bygge sit hovedkontor midt i byen (Lidl) etc. Deres liderlighed for at bygge og bygge vil ingen ende tage, og det minder om en flok teenagedrenge, der går og river sig i fløjten, hver gang de møder kortidslykke, og så kan vi altid føle det koldt i bukserne om nogle år.

Økonomien i kommunen minder mere og mere om et dårligt afsnit af luksusfælden. Kære byrådspolitikere. I ødelægger smilet.

Hvad med om man sagde: I de næste tre-fire eller fem år sætter vi Aarhus midtby på byggeripause. Tog en beslutning, der ikke er set før, og jo, man må godt tænke anderledes. Det ville give ro i den enormt forstyrrede indre by. Det vil give jer byrådspolitikere ro og overskud til at udvikle og få styr på de enorme udfordringer, som kun bliver større og større og tydeligt har vokset jer over, hvad I formår.

Prøv at tænke sund fornuft ind i byudviklingen. Prøv at tænke udvikling ud af byen. Hvad med Viby industrikvarter, som mest af alt ligner en på mange område forladt vandrehal? Byg en ny bydel derude, både for studerende og familier og pensionister. Tænk bæredygtighed ind i byggeriet, tænk livskvalitet ind for de kommende beboere, med masse af aktive sportslige tilbud og andre sunde tiltag. Det er sådan, man skaber udadvendte, sunde velfungerende borgere i et samfund.

Kom nu ind i kampen, kære byrådsmedlemmer. I virker fuldstændigt dehydreret for ideer og visioner. Det I ikke tager højde for, er, at Aarhus, som er verdens mindste storby, ikke kan klare presset.

Lad os få smilet tilbage.

Læserbrev: Først fjernede de Å'et...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce