Læserbrev: Fortsæt det gode arbejde, kære kommuner


Læserbrev: Fortsæt det gode arbejde, kære kommuner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Michael Ancher, formand for Dansk Byggeri Østjylland
Billede
Læserbrev. 

Der er travlt i de østjyske virksomheder i øjeblikket, og kommunerne har travlt med at levere god erhvervsservice, som gør det nemt at drive virksomhed i netop vores lokalområde.

Den indsats kunne også ses i Dansk Byggeris årlige analyse af, hvor erhvervsvenlige landets 98 kommuner er. Da analysen kom lige før sommerferien, var der fremgang over næsten hele linjen, og de østjyske kommuner placerede sig flot både i toppen og midten af listen. Kun Norddjurs fik sig en rutsjetur fra nummer 12 i 2017 til nummer 47 i år.

Jeg vil gerne sige tak for indsatsen til vores lokale kommuner. Det er godt gået, og jeg håber, at I vil fortsætte det gode arbejde. Ellers går det lige som i Tour de France, hvor I bliver overhalet og kommer sidst over målstregen, hvis I ikke fortsætter med at træde hårdt i pedalerne.

Kommunerne skal hele tiden forbedre deres erhvervsservice, så Østjylland fortsat er et attraktivt og nemt område at drive virksomhed i. I Aarhus og Randers giver de igangværende budgetforhandlinger for eksempel en åben mulighed for at få erhvervsvenligheden til at stige, og et af de tiltag, der ligger lige for, kan være at afskaffe den særlige skat på virksomheder, dækningsafgiften, som de færreste kommuner opkræver.

Med Odder, Horsens, Favrskov, Syddjurs, Hedensted, Silkeborg og Skanderborg blandt landets 20 mest erhvervsvenlige kommuner, er Østjylland rigtig godt på vej. Jeg håber, at kommunerne vil fortsætte det gode arbejde, hvor erhvervsvenlighed præger den service, virksomhederne får.

Dansk Byggeri Østjylland hjælper selvfølgelig gerne Norddjurs med gode råd til, hvordan de kan komme tilbage i top 20. God arbejdslyst.

Læserbrev: Fortsæt det gode arbejde, kære kommuner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce