Læserbrev: Himmelbjerget - man må stå ved, hvad man siger


Læserbrev: Himmelbjerget - man må stå ved, hvad man siger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Simon Spies sagde engang, at negativ omtale er bedre end ingen omtale. Om det er det ærinde, Venstre-høvdingen Anders Rosenstand Laugesen er ude i, er lidt svært at gennemskue, når han går til angreb på den helhedsplan omkring Himmelbjerget, han selv har været med til at stemme igennem i byrådet i Skanderborg, og som et af hans egne byrådsmedlemmer, Birthe Andersen, har været med til at indstille til byrådet som værende en del af styregruppen i projektet.

Det er ikke så meget det, at Anders Rosenstand Laugesen ikke er enig i den helhedsplan, der er lavet, men mere det, at for os andre byrådsmedlemmer er det meget svært at finde ud af, hvilket ben Anders Rosenstand Laugesen står på eller afgiver sin stemme efter - hvilken vej blæser vinden nu? Den ene dag er han med til at træffe en beslutning og så dagen efter er den beslutning, han har støttet, både "pinlig og skuffende".

Vi i Dansk Folkeparti er heller ikke helt enige i alle de tiltag, der er forslået i helhedsplanen, omkring, hvad der skal ske af tiltag på Himmelbjerget, men vi har sagt ja til helhedsplanen og bakker den derfor op.

Styregruppen omkring helhedsplanen har lavet et flot stykke arbejde, der er nyskabende. Noget vil kunne realiseres, andre ting ikke. Her vil både økonomi og fredninger selvfølgelig få indflydelse på tingene. Pengene skal være der, og lovgivningen skal overholdes. Himmelbjerget er et meget vigtigt turistmål i Skanderborg Kommune. Det skal bevares, men trænger til en kærlig hånd.

Det ville klæde Anders Rosenstand Laugesen at have respekt for de beslutninger, han selv er med til at træffe i byrådet. Det ville spare os andre i byrådet for meget ævl og kævl. Anders Rosenstand Laugesen kunne også prøve at lytte lidt til, hvad hans eget medlem af styregruppen Birthe Andersen fortæller, nemlig, at man sikkert ikke kommer til at gennemføre alle planens elementer.

I Dansk Folkeparti har vi en forventning om, at når Anders Rosenstand Laugesen fremadrettet stemmer i byrådssalen, kan man regne med, at det er hans holdning, og at man kan stole på den. Med Anders Rosenstand Laugesens udmelding i denne sag er han med til at styrke folkeoprøret imod det, han selv har stemt for i byrådet.

Læserbrev: Himmelbjerget - man må stå ved, hvad man siger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce