Læserbrev: Lad os fejre nedrivninger med kage

Elsebeth Frederiksen. Arkivfoto: Axel Schütt

Læserbrev: Lad os fejre nedrivninger med kage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Gellerup er de sure over de nedrivningerne af boligblokkene. Derfor har de inviteret politikerne på kage.

Byrådets ghettoaftale bliver vedtaget på byrådsmødet på onsdag 22. august. Og vi har fejret det med kage i Gellerup. En minimodel af Gellerup og Toveshøj. Det var galleriet Andromeda i Gellerup, der havde inviteret ind til nabokage efter deres sidste Demolition Tour. Vi tog en bid af vores egen blok. Bunden var citronkage, mest fordi vi er sure.

Nej ikke sure, vi er vrede. Nu til dags fejrer man nemlig menneskers ulykke med kage. Politikerne skaber folks ulykke, de river drømme ned i stedet for at bygge op. De sidder i deres eget ekkokammer og lytter ikke til os. De kommer ikke, når vi inviterer til kage.

Vi troede ellers, at gratis kage ville få nogle af dem til at komme. Men ikke en lyd, ikke et ord. Bagefter kommer der undskyldninger som, at de ikke har fået invitationen, at de gerne vil føre dialog med os, men dialogen fører ingen vegne, når de faktisk har besluttet sig for at skabe vores ulykke og rive vores blokke ned.

Politikere er også mennesker, men de er ikke som dig og mig. Det virker ikke, som om de er interesserede i borgernes meninger, når de først har fået deres stemmer. Så gør de, hvad de selv vil. Og når de skader os, siger de, at det er til vores eget bedste.

Det er en arrogant holdning, for mennesker ved som regel, hvad der er bedst for dem selv. Det er deres liv, deres blok, deres familie. Det er bare at spørge os. Men det kræver, at man faktisk tager ud og snakker med folk, at de spiser kage med os, og at de lytter. Det er hele tre ting, og det virker ret svært for dem.

Vi stopper ikke vores kamp, vi giver ikke op, men politikerne må altså snart begynde at lytte til os. Hvornår får vi den dialog, som I lægger op til? I er altid velkomne i Gellerup til kaffe og kage, selvom I gerne vil have, at vi flytter herfra.

Læserbrev: Lad os fejre nedrivninger med kage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce