Læserbrev: Lort i Riis Skov


Læserbrev: Lort i Riis Skov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Hendrik Vilstrup, Vestre Skovvej 6e, Risskov
Billede
Læserbrev. 

Der løber virkelig mange hunde og mennesker i skoven, og begge parter efterlader lort. For hundenes del er det ikke så mærkeligt, men visdommen i, at hundeejerne samler hundelort op fra skovbunden til en plastikpose, er meget diskutabel - det er dog ubetvivleligt idiotisk, når de smider posen i skoven i stedet for i en affaldsbeholder.

For løbernes del er det derimod ejendommeligt, at de efterlader deres eget lort i skoven. Der må være mange, som lider af trang, der er ubetvingelig under skovens og løbets indflydelse. Og efter iagttagelser er det netop løbere. Resultatet er let genkendeligt ved oftest at være særligt voluminøst, særligt ildelugtende og være garneret med generøst henkastede og omkringflagrende aftørringsmidler.

Det har hundenes aktive interesse i endnu højere grad end deres artsfællers lort, så hundeejere og løbere opnår et uventet fællesskab. Her ville brug af lortepose være en mere indlysende fordel, end det gælder for hundelorte - igen forudsat poserne ikke efterlades.

Budskaber: Hundejere: Saml kun jeres hundes lort op, hvis I tager det med og kaster posen i en affaldsbeholder. Løbere: Levér jeres eget lort til jeres eget WC. Hvis det er et problem: Brug lortepose, helst til det hele og i det mindste til papiret. Se på hjemmesider, hvordan man undgår løberdiarré.

Læserbrev: Lort i Riis Skov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce