Læserbrev: Mangel på respekt for danskerne


Læserbrev: Mangel på respekt for danskerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Michael Nedersøe (DF), byrådsmedlem i Horsens Kommune og folketingskandidat i Favrskov (Østjyllands Storkreds)
Billede
Læserbrev. 

Nytårsdag sad jeg spændt foran fjernsynet for at se, hvad Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) havde at fortælle danskerne i sin nytårstale. Talen bar på ingen måder præg af, at der senere på året skal udskrives folketingsvalg. Ja, man kan vel nærmere betegne talen som en god jobsamtale, hvor han roser det internationale samarbejde i EU, menneskerettighederne osv. Sandsynligvis på grund af det forestående EU-valg i maj. Samtidig forsøger han at så tvivl omkring briternes valg om at forlade EU med betegnelsen, at der er kaos i landet grundet brexit.

Jeg er netop hjemvendt fra juleferie i England, og jeg sporede på ingen måde kaos, nok snarere sammenhold og national stolthed.

En ting i talen vil jeg dog godt give ham ret i, og det er, da han nævner antallet af udlændinge med ikke-vestlig baggrund i Danmark, og at man ikke kan rulle tiden tilbage. Nej, Lars Løkke Rasmussen, man kan ikke rulle tiden tilbage, men når man i de sidste mange årtier har rendt hovedløst ud ad den forkerte vej, ville det så ikke være på tide, om man stoppede op og gik i den modsatte retning og ikke overlod det hele til EU, menneskerettighederne, Marrakech-aftalen osv.?

Briterne har gjort det, og Danmark bør gøre det samme, også på trods af at dine muligheder for et topjob i den internationale politisk korrekte elite bliver mindsket. Se, det ville være respekt over for danskerne.

Læserbrev: Mangel på respekt for danskerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce