Læserbrev: Skal dragen på Store Torv væk?


Læserbrev: Skal dragen på Store Torv væk?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Steen Bording Andersen (S), byrådsmedlem og formand for Kulturudvalget i Aarhus og Ango Winther (S), byrådsmedlem og næstformand for Teknisk Udvalg
Fotograf Lise Balsby
Læserbrev. 

I næsten lige så lang tid som Vanddragen har været en del af Store Torv, har byens borgere og politikere diskuteret, om den skal flyttes. Passer den ind? Fungerer den overhovedet? Det er spørgsmål, som ofte bliver stillet.

Kunst skal skabe debat, og det må man sige, Vanddragen har gjort, og det vel i grunden ikke så galt? Byrådet har tidligere fået vurderet, hvad økonomien vil være, hvis man ønsker Vanddragen flyttet.

Nu har rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek udtalt, at han ønsker Vanddragen væk. For os er det alt for tidligt at svare på, fordi vi mangler information, inden vi tager stilling.

Det altafgørende er: Hvad vil det koste at fjerne Vanddragen eller genplacere den? Hvad er erstatningsspørgsmålet overfor kunstneren? Og ikke mindst hvordan skal Store Torv så se ud? Skal der findes et nyt kunstværk, eller hvilke alternativer er der til Vanddragen?

Det kan også undre os, at rådmanden stiller et sådant forslag, når økonomien i Aarhus er under pres, og det er derfor ikke noget, der ligger lige for Socialdemokratiet. Pengene kan formentligt bruges bedre.

Socialdemokratiet ønsker, at Store Torv vil ose af liv og vil være et spændende sted at opholde sig og ikke en stor tom plads, hvor blæsten tit har overtag.

Lad os få svar på vore spørgsmål, inden der tages stilling.

Læserbrev: Skal dragen på Store Torv væk?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce