Læserbrev: Vingeskudt - Anders Rosenstand Laugesen eller helhedsplanen for Himmelbjerget?


Læserbrev: Vingeskudt - Anders Rosenstand Laugesen eller helhedsplanen for Himmelbjerget?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Aksel Nielsen, formand for DF Skanderborg
Billede
Læserbrev. 

Som ikke værende medlem af Skanderborg Byråd kan man set fra sidelinjen have lidt svært ved at se - ud fra den lidt trættende debat i pressen, som Anders Rosenstand Laugesen holder gang i - hvem der er mest vingeskudt, Anders Rosenstand Laugesen (ARL) eller helhedsplanen for Himmelbjerget.

For mig at se virker det mest, som om det er ARL, der er vingeskudt, idet han bliver ved med at skamme Skanderborg byråd ud for ikke at have styr på tingene blandt andet med hensyn til helhedsplanen for fornyelse af Himmelbjerg-området. ARL har for nylig i et læserbrev heller ikke holdt sig for god til at udtale, at når kommunen skarpt fastholder almindelige borgere i at skulle overholde love og regler til punkt og prikke, skal kommunen selvfølgelig også selv overholde love regler til punkt og prikke. Denne udtalelse er i min optik en stærk indikation på, at ARL forsøger at kaste mistanke på Skanderborg Kommune for at kunne finde på - hvis muligt - at smyge sig uden om fredningsregler og søbeskyttelseslinjer etc.

ARL's indikation af, at kommunen synes at ville "snyde på vægten", bekræftes i min optik igen i hans læserbrev til DF i Århus Stiftstidende tirsdag 31. juli. Her skriver han, citat: "Værst er det, at helhedsplanen fuldstændigt ignorerer skovbyggelinjer, søbeskyttelseslinjer, Naturbeskyttelseslovens §3 og ikke mindst tre meget restriktive fredninger". - Altså - der er jo intet forsøgt igangsat uden om noget som helst regelsæt - det er jo kun visioner på et meget tidligt stadie.

I øvrigt har han jo selv har stemt for planen i byrådet, og hans partifælle Birthe Andersen (BA) har siddet med i styregruppen for den. Der er vel ingen, der har forbudt ARL eller BA selv at være vågne og gøre opmærksom på manglende forhold, hvis de syntes, at der manglede noget - eller hvad? Måske er det "sjovere" efterfølgende at lave lidt uro i den lokale andedam - lidt bagklog stemmefiskeri eller lidt fedteri for foreningen "Folkets Bjerg"?

Venstres spidskandidat til borgmesterposten, Anders Rosenstand Laugesen, vinder ikke borgmesterposten på den måde, tror jeg, ved at stemme for noget i byrådet og derefter offentligt give udtryk for noget andet.

Gå nu ud i solen, Anders Rosenstand Laugesen, og nyd sommeren, mens den er der - eller tag en tur på Himmelbjerget, men pas på rækværket på vejen op til og omkring pladsen ved tårnet. Læn dig ikke imod det, det havde det ikke så godt, sidst jeg var der.

Læserbrev: Vingeskudt - Anders Rosenstand Laugesen eller helhedsplanen for Himmelbjerget?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce