Lav en human førtidspension- og fleksjobreform


Lav en human førtidspension- og fleksjobreform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jesper Park van der Schaft, førtidspensionist, Dannebrogsgade 21B, Aarhus C
Billede
Læserbrev. 

Den 1. januar 2018 for nøjagtig fem år siden startede den forfærdelige førtidspension- og fleksjobreform - den 1. januar 2013 - hvor mennesker med (psykisk) sygdom/handicap skulle hjælpes, således at de kunne være nyttige på arbejdsmarkedet. Enten som fleksjobber eller i ordinært arbejde.

Reformen har bragt både død og lidelse. Medierne har kunnet berette om, at flere mennesker, som har været under førtidspension- og fleksjobreformen, enten har fået forværret deres (psykisk) sygdom/handicap eller endog er døde. Jeg kan ikke forstå, hvorfor disse mennesker ikke kunne få førtidspension, i stedet for at de skulle stille sig til rådighed i ressourceforløb. Det giver jo ingen mening!

Desværre har vi læst om ødelagte mennesker, som havde en arbejdsevne på nær nul procent, og som alligevel skulle starte på ressourceforløb. Det har været artikler om personer, som kun kunne arbejde i fem minutter om ugen. Og historier om "sengepraktik", hvor folk, som næsten hele tiden skulle hvile sig, fik en seng stillet til rådighed på arbejdspladsen, således at de f.eks. kunne arbejde i 20 minutter for så at hvile sig i to timer.

Flere sagsbehandlere fra jobcentre siger nu fra, i forhold til at deres borgere bliver sendt ud i ressourceforløb, virksomhedspraktik, arbejdsprøvning. Jeg vil gerne sige tak til alle de mennesker, som har kæmpet imod førtidspension- og fleksjobreformen, som dag ind og dag ud har stået foran diverse jobcentre og demonstreret imod de afgørelser, således at mennesker med mere eller mindre nul procent i arbejdsevne ikke skal sendes ud i arbejdsprøvning/ressourceforløb men skal have førtidspension.

Der må ikke ske flere dødsfald, eller at mennesker får forværret deres lidelser på grund af førtidspension- og fleksjobreformen. Lav en human førtidspension- og fleksjobreform, således at mennesker med (psykisk) sygdom/handicap ikke skal lide endnu mere men kan få lov til at leve!

Lav en human førtidspension- og fleksjobreform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce