Lav nu en langtidsholdbar trafikplan


Lav nu en langtidsholdbar trafikplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikken sander til ved Nørreport. Det haster med en langsigtet løsning, der kan dække de snart 500.000 indbyggere.

Kære Aarhus Kommune:

I skriver selv, at når bebyggelsen på de nye havnearealer er færdig, vil der bo 7.000 mennesker på arealet, og 12.000 mennesker skal arbejde der. Og når der allerede nu, på dette tidspunkt, hverken er plads til cykler eller biler i byen, hvordan Søren har I så egentligt tænkt jer, at alle de mennesker skal komme fornuftigt frem og tilbage samtidig med, at der skal gøres plads til den daglige trafik til resten af byen, der vokser med en hastighed, I heller ikke har styr på?

Jeg savner stadig lidt langtidsplanlægning for byen. Der går ged i det for jer, og I halter hele tiden bagefter. Der går ikke mange år, før vi er over 500.000 indbyggere. Aarhus er jo en fantastisk by, og det har den været i rigtig mange år, og flere og flere er ved at finde ud af det, så et godt tip ville være at stoppe salgsarbejdet med at sælge byen - det går for stærkt for jer.

Jeg synes, at jeres trafikplanlægning bærer udtalt bevis på, at den er lavet af folk, der er alt for våde bag ørene, med manglende oversigt og erfaring (jeg er også lidt skuffet over alle vores fine arkitekter, der i mine øjne har haft alt for travlt med at sælge bygninger og har glemt at fornemme og rådgive omkring det store billede).

Så nu er det på tide at klippe det ud i pap. Der skal satses stort på trafikken - NU!

Enten skal I lægge et af jeres store højhuse ned som bro over havnen, eller også må vi jo bede Bjarke Ingels (berømt arkitekt i København, red.) om at komme over og vise os, hvordan vi kommer ud af den her kattepine, vi selv har skabt. Nu er det ikke nok med en tunnel sydfra (Marselisborg), måske en tunnel nordpå til både tog og biler a la det, Sonja Mikkelsen var inde på, også kunne være en del af en fornuftig langsigtet løsningen. (Sådan som København bruger milliarder til deres trafikløsning: 50 milliarder til metro, og de har lige betalt en lille milliard til dobbeltdækkertog - der kun skal køre på Sjælland - så må der også blive plads til noget til os.)

Jeg ved ikke, hvordan det skal løses, men jeg kan understrege, at det ikke bliver løst bare ved, at letbanen kommer på plads. Trafikken sander til ved Nørreport. Så det er NU, den langsigtede løsning, der kan dække 500.000 indbyggere, skal laves, hvis I vil nå at komme foran.

PS: Nordhavnen alene bliver større end f.eks. Billund.

Lav nu en langtidsholdbar trafikplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce