Gør det selv: Hyl med virkning?


Gør det selv: Hyl med virkning?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

? Hej Kjeld. Jeg vil gerne knytte nogle kommentarer til artiklen om Pestblast 2000. Vi havde i flere år været plaget af mår på loftet i vores sommerhus. Vi prøvede mange forskellige ting, såsom salmiakspiritus, naftalin, høj musik m.m. Men intet hjalp. Så investerede vi i en Pestblast 2000, og det hjalp. Måren blev så forskrækket, da vi tændte apparatet, at den tissede ned igennem udhænget og forsvandt. Vi har konstateret, at hvis vi slukkede for apparatet, varede det ikke længe, før vi havde besøg af måren igen. Derfor tror vi på, at Pestblast 2000 virker.

Med venlig hilsen Ole Vedel

! Hej Ole Vedel. Det er herligt, at du fik løst dit problem med måren, og jeg betvivler ikke din erfaring med, at det var den lille elektroniske lydgiver, som gjorde forskellen. Men jeg har samme respekt for de mennesker, som har skræmt deres mår væk med musik på loftet eller strategisk placeret stinkende salmiakspiritus (eller hjortetaksolie) - og alle de andre virksomme tricks, som læserne har fortalt om her i spalterne.

Den mest mindeværdige historie var den, hvor en læser ventede på, at måren forlod huset via sit hul i udhænget - medens måren var på jagt, anbragte manden en håndfuld små balloner omkring hullet, så måren ikke kunne komme ind igen uden at bide hul: Bang! Måren sked en grøn gris - flygtede over hals og hoved og vendte aldrig tilbage.

Nå, men jeg har også respekt for den læser, som for nylig fortalte, at den lille hyle-maskine ikke gjorde noget indtryk på hans muldvarpe - og konkluderede, at Blast 2000 ikke virker. Især fordi jeg stadig undrer mig over, hvorfor dimsen åbenbart får din mår til at tisse i bukserne af skræk, men i reklamerne står der, at den ikke generer husdyr som hund og kat det mindste. Det er da underligt. Og derfor efterlyser jeg fortsat en uafhængig, videnskabelig dokumentation for virkningen - det kan ikke være så svært, hvis man har viljen.

Venlig hilsen Kjeld Bjerre

Gør det selv: Hyl med virkning?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce