Inges Køkken: Æbletoast

Foto: Skovdalnordic.com

Inges Køkken: Æbletoast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er det blevet september, og i denne måneds madskole bruger vi æbler som hovedingrediens. For det er sæson for dem nu.

Vi har det skønneste æbletræ i haven fyldt med smukke, røde æbler fyldt med orme.

Men ormehuller og orme skærer vi bare af. Desværre skal mine børn ikke have noget, for det er ulækkert. Jeg synes nu, det smager skønt med friske æbler inklusive orme.

8 skiver surdejsbrød

4 spsk. smør

8 skiver emmentalerost

3 små æbler

8 stykker bacon

2 spsk. honning

1 spsk. timianblade

Smør brødet med smør. Steg bacon og skær æbler i tynde skiver. Vend smørret nedad og læg skiver af ost og æbler på. Læg derefter lidt stegt bacon på og slut af med ost og æbler. Dryp med lidt honning og drys med timian. Slut af med at lægge en skive surdejsbrød på toppen med smørsiden opad.

Rist herefter toasten i en klaprister eller på panden.

Foto: Skovdalnordic.com
Foto: Skovdalnordic.com

Inges Køkken: Æbletoast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce