Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Opskrift: Rabarberchutney

Foto: Skovdalnordic.com

Opskrift: Rabarberchutney

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er skønt med rabarber. Vi har et vildt bed ved vores hus i Sverige, hvor vi sidste år lavede en masse saft. Det gør vi nok også i år, men denne chutney er nu også god.

10 stængler rabarber

1 rødløg

1 spsk. fennikelfrø

½ korianderfrø

2 skiver chili

½ dl rørsukker

½ dl æbleeddike

 

Skær rabarber i mindre stykker cirka en centimeter lange.

Skær rødløget i ringe.

Saml stykker af rabarber, rødløg, fennikelfrø, korianderfrø, chili, rørsukker og æbleeddike i en gryde.

Kog chutneyen op ved middelvarme i 15 minutter.

Smag til med sukker.

Hæld den på glas.

 

Tip:

Chutneyen er især god som ledsager til kød. For eksempel når kødet kommer direkte fra grillen.