Århusiansk kaffebar prøver lykken i New York: La Cabra åbner i Brooklyn

La Cabra har netop åbnet denne afdeling på Banegårdspladsen i Aarhus. Til august åbner en afdeling i Brooklyn, New York. Foto: Axel Schütt

Århusiansk kaffebar prøver lykken i New York: La Cabra åbner i Brooklyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den århusianske kaffebar La Cabra åbner afdeling i New York.

AARHUS/NEW YORK: Kaffebar, eget bageri og eget risteri i Graven i Aarhus samt en filial af kaffebaren på Banegårdspladsen. Næste stop: New York.

Til august åbner La Cabra NYC i det sydlige Brooklyn - noget af et spring for den århusianske kaffesucces stiftet af Esben Piper. Alligevel dog hverken overraskende eller unaturligt, for i forvejen eksporterer La Cabra kaffe til flere end 40 lande, og Esben Piper har aldrig lagt skjul på, at han har store kaffe-drømme i udlandet, og allermest i New York.

- New York, og newyorkerne i særdeleshed, har en spændende, levende og progressiv natur. Vi er begejstrede over muligheden for at samarbejde endnu tættere med mange af vores lokale kollegaer og venner fra branchen, og over at blive en nutidig bidragsyder til at drive kaffescenen i byen fremad, skriver han i en pressemeddelelse.

Vi er begejstrede over at gribe muligheden for at blive en nutidig bidragsyder til at drive kaffescenen i byen fremad.
Esben Piper, La Cabra

Samarbejde i NYC

La Cabra vil etablere både risteri og kaffebar hos og i samarbejde med Alpha Dominche, der på adressen i Brooklyn blandt andet designer udstyr til kaffebrygning.

- I dette nye kapitel af vores historie, vil vi forblive så open-minded og nysgerrige som nogensinde, og vi vil stræbe efter stadig at skabe sanseoplevelser på højt niveau. Vi vil fortsætte vores anerkendte og belønnede, moderne tilgang til kaffe, og med stort fokus på detaljer vil vi frigive og forfine potentialet i de bedste råvarer, vi kan få fingrene i, lyder det blandt andet fra Esben Piper i meddelelsen.

La Cabra åbnede kaffebaren i Graven i 2012 og tilføjede senere risteri og bageri. Senere åbnede en afdeling af kaffebaren på Aarhus Central Food Market i 2016, men den lukkede igen i 2018, og i stedet åbnede en kaffebar på Banegårdspladsen.

Århusiansk kaffebar prøver lykken i New York: La Cabra åbner i Brooklyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce