Aarhus Street Food vil udvide med containere

Thomas Bendtsen har plads til 93 æbleskiver i den store pande, som han har fået lavet på Vejen Jernstøberi. Foto: Hans Petersen

Aarhus Street Food vil udvide med containere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejerne vil skabe mulighed for, at selskaber kan forudbestille borde.

AARHUS: Det er aldrig sjovt at sige nej til gæster i éns spisested. Derfor er en udvidelse på vej i Aarhus Street Food, der holder til i de gamle rutebilgarager.

- Hver aften er der trængsel. Vi har været nødt til at droppe bordbestilling og vil nu finde ekstra plads for små og større selskaber, siger Britt Vorre.

Hun og hendes mand Thomas Bendtsen, der står bag gademarkedet sammen med investoren Kasper Kragelund, har været i London og hentet ideer til at skaffe mere plads.

- Bygningerne er fuldt udnyttet, men på siden modsat indgangen kan der sættes containere op. De kan indrettes med varme og gode forhold, har vi set, så det stiler vi efter, siger Britt Vorre. Hvornår det kan blive, er endnu uvist.

Aarhus Street Food
På et ås dagen i august havde Aarhus Street Food haft knap 1,3 millioner gæster.

Der er 675 pladser indenfor og cirka 800 udenfor.

Markedet har 21 køkkener samt fem steder til salg af drikkevarer.

Lige nu er der julestemning på street food markedet.

- Det er mange år siden, jeg har kunnet købe hjemmelavede æbleskiver i Aarhus, men det kan man nu, siger Thomas Bendtsen. Han har fået Vejen Jernstøberi til at lave en kæmpe æbleskivepande og blander selv dejen.

- Der er plads til 93 æbleskiver. Dej - og gløggen til - laver vi selv, siger han med stolthed i stemmen, mens han hælder op i den store pande og måler temperaturen med et termometer. Han sælger fra en af de fem boder, som i anledning af julen er stillet op uden for hallen. De fire øvrige har åbent i weekenderne i december.

I modsætning til sidste år holder Aarhus Street Food åbent mellem jul og nytår.

- Vi lukker fem dage om året, juleaftensdag, juledag og anden juledag samt nytårsaftensdag og 1. januar, siger Thomas Bendtsen.

Boden UGood er lukket efter tre sure smileys. Den åbner først, når forholdene i køkkenet er bragt i orden. Foto: Hans Petersen

Inde i hallen er en af de 21 boder lukket efter besøg af Fødevarestyrelsen. UGood har fået tre sure smileys og 34.000 kroner i bøder.

- Nu får de ikke lov at åbne, før alt er i orden, siger Britt Vorre om UGood, der har været skoddet til en uges tid.

Gæster strømmer stadig til det populære gademarked.

- I efteråret har vi haft flere gæster end sidste år, da alt ellers var nyt, siger Britt Vorre, der kan se frem til snart at gøre tallene op efter et helt kalenderår. Markedet åbnede i august sidste år.

Også inden døre er der pyntet op til jul. Foto: Hans Petersen

Aarhus Street Food vil udvide med containere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce