Aarhus har Danmarks næstbedste bøfsandwich

Foto: Flemming Krogh/Pressefoto

Aarhus har Danmarks næstbedste bøfsandwich

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnens Perle er heller ikke i år at finde på listen over Danmarks Bedste Bøfsandwich. I stedet er en ny i feltet med i top tre - men det er en københavner, der indtager førstepladsen.

AARHUS: En bøfsandwich til 142 kroner - med en bøf på 300 gram, hjemmelavet sesambolle, stegte kartofler og hjemmelavede løgringe. Det er den bøfsandwich, som indtager årets andenplads på den sagnomspundne liste over Danmarks Bedste Bøfsandwich. Og den fås på Kohalen, der ligger på Jægergårdsgade.

Dermed afslører vi også, at den bedste bøfsandwich heller ikke i år er at finde i Aarhus - den fås nemlig på Grisen i København, der tager prisen for andet år i træk.

Men Kohalen serverer altså Jyllands bedste, og det må da også tælle for noget. Bøfsandwichen er angiveligt så populær, at Kohalen, efter at have meldt ud, at den ville blive taget af menuen i november, december, måtte trække i land og fortsætte serveringen af den større sag. Bøfsandwichen er iøvrigt ny på menukortet og har kun været serveret siden februar.

I en årrække dominerede Havnens Perle listen over de bedste bøfsandwicher, men i år er den slet ikke at finde i top tre.

Det er gruppen De Brune Riddere, der tager rundt på grillbarer, restauranter og serveringssteder i hele Danmark og bedømmer den sagnomspundne bøfsandwich.

Og udover at kåre Danmarks Bedste Bøfsandwich har de i år lanceret et nyt tiltag, der fokuserer på de fem vigtigste elementer i bøfsandwichen. Der er således også fundet vindere for henholdsvis bedste sovs, løg, boller, bøf og syltevarer.

Her løb Kohalen med de bedste boller.

Aarhus har Danmarks næstbedste bøfsandwich

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce