Brødre åbner restaurant på Stjernepladsen

Brødrene Johnny og Andreas Pedersen er klar til at modtage gæster til klassisk mad i de nyrenoverede lokaler. Foto: Axel Schütt

Brødre åbner restaurant på Stjernepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På Randersvej har to brødre åbnet restauranten Brormands Madstue, der byder på enkelt og varierende udvalg af solide klassikere.

AARHUS N: Det vrimler ikke ligefrem med restauranter i nordbyen, men det er et brødrepar fra Grindsted nu med til at lave om på.

På Stjernepladsen har Johnny og Andreas Pedersen netop åbnet Brormands Madstue, som skal lokke 'nordboerne' til med klassisk, solid mad.

- Vi har i et par år talt om at åbne vores eget sted og har længe ledt efter de helt perfekte lokaler. De hænger ikke på træerne, så vi slog til med det samme, da chancen bød sig her. Det er helt ideelt, når det ikke lige skal være i centrum, for der er masser af erhverv, masser af studerende og snart også masser af passagerer med letbanen her i området, siger Johnny Pedersen.

- Og der har ikke bare manglet en restaurant her, men også et sted med ordentlig mad lavet fra bunden frem for traditionelt fastfood.

Andreas Pedersen er kok, og han laver alt selv og laver det tilmed fra bunden, garanterer han. Foto: Axel Schütt
Andreas Pedersen er kok, og han laver alt selv og laver det tilmed fra bunden, garanterer han. Foto: Axel Schütt

Klassikere fra bunden

Restauranten i kælderplan, der tidligere var pizzeria, har fået en ordentlig overhaling og ombygning, og indretningen er nu hjemlig på flere niveauer. Dels med hyggelige farver og inventar, dels med adskillige fotografier af kendte århusianere gennem tiderne. Desuden med et stort danmarkskort, hvor gæsterne med nåle kan markere deres hjemstavn, og sidst men ikke mindst et menukort med få, men solide retter.

- Det er klassisk mad - noget folk kender. Til frokost er det smørrebrød, og til aften byder vi på en ny menu hver uge med forret, hovedret og dessert. Det kan være alt fra gule ærter, tiramisu eller kalvekæber til appelsinfromage, grydebøf eller forloren hare. Det vigtige at pointere er, at vi holder det simpelt, men laver alt selv - og laver det fra bunden, siger Andreas Pedersen, der er uddannet kok.

Mens Andreas Pedersen passer gryderne, står broren Johnny Pedersen for betjeningen i lokalet med plads til omkring 30 gæster.

- Vi er kun os to og vil til at starte med ikke have ansatte. Netop derfor er det et enkelt kort, så vi kan følge med både på takeaway-delen og i restauranten, forklarer han.

Køkkenet i Brormands Madstue holder åbent tirsdag-torsdag kl. 17-21 og fredag-søndag kl. 11-21.

Det er helt ideelt, når det ikke lige skal være i centrum, for der er masser af erhverv, masser af studerende og snart også masser af passagerer med letbanen her i området.
Johnny Pedersen

Brødre åbner restaurant på Stjernepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce