Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Efter spansk forbillede: Canblau laver ny restaurant midt i den gamle

Canblau på Klostertorvet har allerede ginbar og tapas-restaurant og udvider nu med en kød-restaurant. Foto: Jacob Vestervig

Efter spansk forbillede: Canblau laver ny restaurant midt i den gamle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til marts slår Canblau på Klostertorvet op til en helt nye restaurant, der lige midt i den gamle serverer masser af kød. Inspirationen er den spanske El Nacional.

AARHUS: Efter spansk forbillede åbner tapas-restauranten Canblau i snart en helt ny restaurant på samme adresse som den allerede eksisterende. Det skriver JP Aarhus.

Restauranten med navnet Slagterbørsen får ikke det store udvalg, men får i høj grad, som navnet antyder, kød som omdrejningspunkt. Hovedattraktionen bliver en trerettersmenu inklusive vin, hvor kødet stammer fra Danish Crowns niche-slagteri Guldrummet, der kun handler med udvalgte producenter og stiller høje krav til kvaliteten.

- Når du får dit kød, er der nok af det, og det smager helvedes godt, men vi lover ikke på forhånd, hvilken udskæring fra dyret du får. Det kan du først få at vide, når du kommer. Det er fordi vores udvalg kommer til at variere i forhold til, hvad Guldrummet har hjemme, og hvilke udskæringer vi gerne vil servere, siger medejer Claus Broberg til JP Aarhus.

Inspirationen til at lave en restaurant i restauranten stammer fra El Nacional i Barcelona, der på samme måde har flere af slagsen samt diverse barer i samme bygning.

- Vores drøm har været at lave en miniudgave af El Nacional. Det her med, at man går ind i en restaurant, hvor man har en masse forskellige tilbud,« siger køkkenchef og medejer Jimmy Holm til samme avis.

Slagterbørsen forventes at åbne i begyndelsen af marts.

Efter spansk forbillede: Canblau laver ny restaurant midt i den gamle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.