Endelig kom Rar Bars efterfølger: Jægergårdsgade har atter en café

Café Åland har overtaget lokalerne, hvor restaurant Lajmi tidligere lå. Foto: Jacob Vestervig

Endelig kom Rar Bars efterfølger: Jægergårdsgade har atter en café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For godt et år siden lukkede Rar Bar i Jægergårdsgade, og siden har gaden været mere eller mindre café-løs. Med nyåbnede Café Åland er tørken slut.

AARHUS: Jægergårdsgade. Uden tvivl én af de mest trendy gader i Aarhus, når det kommer til mad og drikke. Der er tapasrestaurant, fransk bistro og cocktailbar, der er vinbarer, sushi og italiensk osteria for bare at nævne noget af udvalget. Men der mangler noget.

Siden Rar Bar ved årsskiftet 2016/2017 blev erstattet af en restaurant, har gaden manglet en café. Ikke et ondt ord om de andre beværtninger, men en café i klassisk forstand har været savnet. Og nu er der endelig lys for enden af tunnelen.

Café Åland har slået dørene op på en adresse i den anden ende af gaden tættest på Frederiks Allé, hvor restaurant Lajmi igennem adskillige år har holdt til. Lokalerne har fået en makeover, og de nye indehavere er nu klar til at blive det nye stamsted for beboerne på Frederiksbjerg.

- Vi er en rummelig café, hvor man er velkommen, som man er. Vi lægger vægt på det danske og det århusianske - deraf navnet Åland. Å for Aarhus, og land ment som et unikt univers - en kasse vores gæster kan putte i, hvad de vil, fortæller restaurantchef Anne Lee Robdrup til Århus Stiftstidende.

Café Åland
Jægergårdsgade 9, 8000 Aarhus C.

86 31 75 10

aalandcafe.dk

Facebook: Åland

Åbningstider:

Tirsdag-torsdag: 8-22

Fredag: 8-23

lørdag: 9-23

Søndag: 9-20

Mandag: Lukket

Heldagskoncept

Café Åland holder åbent hver dag fra morgen til aften og byder dermed på morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Konceptet lægger vægt på danske råvarer, alsidighed samt enkelthed og indebærer både små deleretter samt større retter med kød og fisk.

- Frem for at have et stort menukort med mange retter, holder vi det enkelt for at kunne give fuld kærlighed til hver eneste ret. Vi indtænker også økologi, men kun hvor det giver mening for kvaliteten, som er det vigtigste for os, siger Anne Lee Robdrup.

Restaurantchefen slår fast, at Café Åland ikke blot er et spisested, men også et sted hvor man i bedste café-stil bare kan dumpe ind til en kop kaffe, et glas vin eller en cocktail.

Cafeen ejes af restauratørerne Jesper Stevn og Bent Christensen.

Endelig kom Rar Bars efterfølger: Jægergårdsgade har atter en café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce