Fire Michelin-stjerner lyser fortsat over Aarhus

Wassim Hallal og Restaurant Frederikshøj med øret til telefonen sidste år. Men nej. Heller ikke i år fik restauranten på Oddervej sin stjerne nummer to. Men den beholdt sin Michelin-stjerne. Det samme gjorde Gastromé, Substans og Domestic. Arkivfoto: Jens Thaysen Wassim Hallal (th) på Frederikshøj får at vide, at restauranten beholder sin Michelinstjerne onsdag d.24. februar 2016. (Foto: Jens Thaysen/Scanpix 2016)

Fire Michelin-stjerner lyser fortsat over Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aarhus holder status quo på Michelin-området. Det glæder byens borgmester.

AARHUS: Der skal nok være en køkkenchef et eller andet sted i Aarhus, som er en smule skuffet over, at Michelins inspektører ikke blev så begejstrede over hans kogekunst, at det kastede en stjerne af sig.

Men byens førstemand, borgmester Jacob Bundsgaard er alt andet end skuffet over, at Aarhus stadig beholder sine fire Michelin-stjerner. Og bare for en ordens skyld minder vi om, at de sidder hos restauranterne Frederikshøj, Gastromé, Substans og Domestic.

- I mange år sukkede både byen og vores restauranter over manglende opmærksomhed fra Michelin-guiden. Derfor er der kun grund til at glæde sig over, at Aarhus fastholder fire funklende stjerner til byens top-restauranter, skriver Jacob Bundsgaard i en pressemeddelelse.

Borgmesteren glæder sig også over udviklingen på madscenen i Aarhus.

- Aarhus har fået et væld af spændende restauranter i mellemprisklassen, to streetfoodmarkeder, som både studerende og børnefamilier i stort tal besøger - og så må vi heller ikke glemme de afsindigt dygtige kokke, hvis restauranter endnu ikke har fået fokus af Michelin-guiden, fortsætter Jacob Bundsgaard.

Mens det altså er status quo i Aarhus efter mandagens uddeling af Michelin-stjerner, kan København glæde sig over, at restaurant Kadeau nu har to stjerner.

I Vejle og i Gentofte fik MeMu og Jordnær hver en stjerne.

Fire Michelin-stjerner lyser fortsat over Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce