Fire retter for 550 kroner: Her kan du spise billigst på Michelin-restaurant

Hvem kan byde på den billigste aften, og hvem kræver den helt store pung op af lommen? Se listen med de fire Michelin-restauranters billigste og dyreste menuer.

Fire retter for 550 kroner: Her kan du spise billigst på Michelin-restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er fire restauranter med en Michelin-stjerne i Aarhus, men hvor kan du spise billigst, og hvor meget koster 15 retter på en Michelin-restaurant? Én menu er fem gange dyrere end den billigste. Se hele listen herunder.

AARHUS: Tager man et kig på menukortet ved alle fire Michelin-restauranter i Aarhus, byder de på forskelligt antal retter og forskellig slags mad og vine. Men også prisen varierer.

Se, hvad du kan få for 550 kroner, og hvor meget du skal af med, hvis du gerne vil flotte dig med den dyreste omgang- og se de fire restauranters dyreste og billigste menuer i listen herunder.

Domestic
Domestic. Foto: Samantha Fotheringham

Fire retter

Det billigste Michelin-måltid i byen, er hos Domestic. De tilbyder fire retter for 550 kroner, og lige nu består menuen af blandt andet kulmule med jordskokker og havtaske med svampe.

Fire retter: 550 kroner.

Med fire glas vin: 900 kroner.

Otte retter

Hvis du vil gå skridtet videre og forlænge forkælelsen, kan du også få en menu bestående af otte retter. Her smides der blandt andet østers, jomfruhummere og okse oveni menuen, hvor der også tilbydes ét glas vin per ret.

Otte retter: 950 kroner.

Med otte glas vin: 1.600 kroner.

Læs mere: www.restaurantdomestic.dk

Substans
Substans. Foto: Kim Haugaard

Knapt så stor-menu

Er tiden knap? Eller er det tirsdag? Substans' hverdagsmenu er på en delt andenplads i det næstbilligste bud på en Michelin-menu. Her kan du blandt andet få kongekrabbe, kammuslinger og gris til 800 kroner.

Ni retter: 800 kroner.

Med fire glas vin: 1.200 kroner.

Stor menu

Er det til genæld weekend, har du mere tid, eller skal der bare kræses lidt mere om aftenen, så byder Substans også på en større menu med tolv retter og mulighed for flere glas vin.

12 retter: 1.200 kroner

Med syv glas vin: 1.800 kroner

Læs mere:www.restaurantsubstans.dk

Gastromé
Gastromé. Foto: Axel Schütt

Halv gas-menu

Skal den ikke have hele armen den aften, eller vil du gerne prøve Michelin-mad af, uden du bruger hele ugens madbudget? Så kan du få en ni retters menu med pommes soufflé, helleflynder og okse på Gastromé.

Ni retter: 800 kroner.

Med vinmenu 1.300 kroner.

Signatur-menu

På den anden side - skal det være, så lad det være. Du kan få en fuld gas-menu til 1.200 kroner, men vil du tage aftenen til et endnu højere niveau, kan du få Gastromés signatur-menu bestående af hele femten retter.

Femten retter: 1.700 kroner

Med vinmenu: 2.600 kroner

Læs mere: www.gastrome.dk

Frederikshøj
Frederikshøj. Foto: Axel Schütt

Frederikhøj livretter

Den dyreste omgang Michelin-mad i Aarhus kan findes på Frederikshøj. Så hvis du alligevel har den store pung fremme, kan du få en menu med syv retter, blandt andet bestående af muslinger, pighvar og vagtel på den anden side af en tusind-lap.

Syv retter: 1.145 kroner.

Med vinmenu: 1.800 kroner.

Frederikhøj livretter

Har du til gengæld besluttet dig for at gå all-in på en aften med selvforkælelse og Michelin-mad, så kan du flotte dig med en menu på tolv retter og tilhørerende vinmenu. Her er regningen dog Aarhus' dyreste for en Michelin-menu.

Tolv retter med vinmenu: 2.750 kroner

Læs mere:www.frederikshoj.com

Fire retter for 550 kroner: Her kan du spise billigst på Michelin-restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce