Havnens Perle har fået en Cadillac på taget - en Caddy-menu er også på vej

En hvid Cadillac er det nye blikfang på Havnens Perle, som indehaver Peter Lerdrup, er meget begejstret for.

Havnens Perle har fået en Cadillac på taget - en Caddy-menu er også på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ægte Cadillac i full size er det nye vartegn på Aarhus Havn. Det er byens bud på en Danish Diner, Havnens Perle, der har fået et originalt alternativ til et reklameskilt.

En ægte, kridhvid Cadillac Cabriolet på taget af en bygning på Aarhus Havn kan nok få de fleste til at dreje hovedet og stoppe op. Og det er præcis det, der er meningen med det nye blikfang på taget af Havnens Perle, en kendt fast-food-restaurant på Aarhus Havn.

- Vi har haft mange forskellige placeringer igennem årene. Nu ligger vi på et sted, som er lidt mørkt om aftenen, så for at blive mere synlig, har jeg købt en hvid Cadillac, som kan lyse op her om aftenen, siger Peter Lerdrup, som er tredje generation i Havnens Perle.

Peter Lerdrup havde først tænkt sig et nyt, stort reklameskilt med lysende bogstaver. Men da han også havde overvejet at købe en særlig bil, som kunne står foran bygningen, endte han med at kombinere de to idéer.

- Enten ville jeg købe en Morris Mascot eller et folkevognsrugbrød til at stå foran Havnens Perle. Men især de klassiske folkevognsrugbrød er meget dyre, og da en af mine bekendte foreslog, at jeg kunne købe en ægte Cadillac, fandt jeg på, at den skulle op på taget. Med lys i. Nu er bilen på plads, og så er min elektriker ved at udarbejde en plan for, hvordan der kommer lys i bilen om aftenen.

Menu i 'oversize'

Det er ikke billigt at købe en ægte Cadillac De Ville fra 1970: 100.000 kroner kostede bilen Peter Lerdrup. Det afskrækkede ham nu ikke.

- Et stort reklameskilt med lysende bogstaver havde kostet omkring det samme. Nu har jeg fået en original amerikaner bil op her, som jeg kan sælge for samme pris om nogle år, hvis jeg laver om på planerne for stedet her. Vores placering her er lidt usikker på grund af alle planerne her på området, så nu må vi se, om bilen kommer med det nye sted.

Foreløbig står bilen på taget her. Ribbet for næsten alt.

- Vi har fjernet motoren og mange andre dele, så den ikke frister til at lave hærværk på, siger Peter Lerdrup, som naturligvis har en ny menu undervejs i det nye år.

- En Caddy-menu er lige om hjørnet. Det skal naturligvis være en burgermenu med pommes frites. I stor størrelse, lover manden bag disken i Havnens Perle.

Havnens Perle har fået en Cadillac på taget - en Caddy-menu er også på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce