Kendt bageri åbner afdeling på Langenæs

Martin Ib åbner bageri i Meny på Langenæs. Bageriets sortiment vil udover morgenbrød og alverdens slags kager også indeholde sandwich, salater og drikkevarer samt diverse delikatesser og færdigretter. Arkivfoto: Axel Schütt

Kendt bageri åbner afdeling på Langenæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langenæs Allé kan snart skrive endnu et kendt bageri på listen.

AARHUS: Lagkagehuset på Langenæs Allé får snart selskab af endnu et kendt bageri.

Lige skråt overfor i supermarkedet Meny åbner den århusianske forretningsmand og kok Martin Ib en afdeling af sit bageri, der i forvejen findes i MIBmadmarked på Aarhus Ø og i Risskov.

- Vi er meget stolte over, at vi nu kan levere friskbagt brød og lækre kager til århusianerne i den del af byen også. Stort set alt vores brød bliver bagt på surdej, vi bruger mel, der er malet på gammeldags stenmøller, og brødet bager vi i stenovne for at opnå den helt rigtige sprøde skorpe. Vi går ikke på kompromis med råvarerne og bruger altid ren, rå marcipan, belgisk chokolade, dansk smør og ægte bihonning til vores kager. Og så er vores brød og kager altid friskbagt om natten i vores bageri i Aarhus, fortæller Martin Ib i en pressemeddelelse.

Jeppe Nordmand Madsen, der er købmand i Meny Langenæs, kalder samarbejdet med Martin Ib for et perfekt match.

- Vi har været på udkig efter den helt rigtige samarbejdspartner, der kan leve op til den standard, vi ønsker at tilbyde vores kunder, og helt naturligt faldt valget på Martin Ib og hans evne til at være nyskabende, men samtidig give smag og kvalitet til gamle klassikere, lyder det fra Jeppe Nordmand Madsen.

MIBbageri åbner 20. maj ved indgangen til supermarkedet og holder derefter åbent alle ugens dage klokken 7-19.

Kendt bageri åbner afdeling på Langenæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce