Nicklas Friis Nielsen (t.v.) og Anders Kuk Kristensen har dannet professionelt par i en årrække. Ført på Miró, så Langhoff & Juul og nu Ghrelin. Foto: Flemming Krogh

Madanmeldelse: Gourmet på Ø-boulevarden

Den første restaurant på Aarhus Ø byder på høj kvalitet, solidt håndværk og fantastiske kulisser. Priserne er dog som bygningerne i den høje ende.

Log ind

Bliv abonnent og læs hele historien

Ghrelin
Bernhard Jensens Boulevard 125, 8000 Aarhus C.

ghrelin.dk / 30 13 30 04

Åbningstider:

Torsdag-lørdag kl. 18-24

MAD

Suveræne råvarer, professionel udførelse og smukke anretninger. Godt håndværk og god, klassisk mad med et tvist.

DRIKKEVARER

Fremragende vine og fremragende sammensætning med maden. Der findes også saftmenu.

BETJENING

Professionel, vidende og tilpas både uformel og formel.

INDRETNING

Enkel og gennemført i alle detaljer. Lidt i den kedelige og sikre ende med hvid, sort og grå, dog brudt af flotte og tykke, karryfarvede, lange gardiner i de store panoramavinduer.

SAMLET VURDERING

Ghrelin er en velkommen restaurant i gourmetklassen, men er forholdsvis dyr sammenlignet med byens Michelin-restauranter. Det er dog stadig en god og mindeværdig oplevelse i smukke og anderledes omgivelser.
Annonce