Nilles Kro har både selskabslokaler og a la carte-restaurant. Foto: Flemming Krogh

Madanmeldelse: Nitter i overtal på Nilles Kro

Ærlig kromad er ikke, hvad det har været - i hvert fald ikke på en lørdag aften i bakkerne bag Sabro.

Log ind

Bliv abonnent og læs hele historien

Nilles Kro
Hadstenvej 208, Sabro

nilleskro.dk / 86 94 88 99

Åbningstider

Kl. 12-20.30 alle dage

MAD

Med et overskueligt, hvis ikke beskedent udbud af retter, burde håndværket og dedikationen til friske, gode råvarer skinne mere igennem. På tallerkenen oplevede vi den meget rutinemæssige præstation.

DRIKKEVARER

Vinkortet er begrænset, men ganske pænt i geografisk spredning og fornuftigt prissat og med mere end en håndfuld vine til glaspriser.

BETJENING

Den kan vi ikke dele mange roser ud til, for vi var tydeligvis til besvær, og den fornemmelse bryder de færreste gæster sig om.

INDRETNING

Rummelig, traditionel krostue i varierende farver. Lidt bedaget i design og indretning, men er man til den meget traditionelle stil, falder Nilles Kro ikke ved siden af.

SAMLET INDTRYK

Traditionel kromad er er et vigtigt element i dansk madkultur og repræsenterer en stolt tradition. Men når opgaven varetages, som vi oplevede det på Nilles Kro, bliver det svært at fremstille traditionel kromad som et turistmæssigt aktiv. Endsige et argument for at drage ud af byen, for denne type køkken fås i langt bedre udgaver midt i byen, hvor konkurrencen er større.
Annonce