Madklubben åbner i Toldkammeret på havnen

Grundtanken bag Madklubben Aarhus er ærlig mad i hyggelige omgivelser. Madklubben Vesterbro, som er på billedet, vil være en af inspirationerne for den århusianske udgave af Madklubben. Arkivfoto: Nils Meilvang/Scanpix

Madklubben åbner i Toldkammeret på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den populære københavnske restaurant-succes Madklubben åbner i Jensens Bøfhus' gamle lokaler i Toldkammeret.

AARHUS: Endelig har det populære københavnske restaurant-koncept Madklubben fundet en adresse i Aarhus.

Restaurant-successen åbner i Jensens Bøfhus' gamle lokaler i Toldkammeret på havnen i Aarhus. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

Der findes i dag 16 Madklubben-restauranter i København. Konceptet er hjemmelavet mad serveret i hyggelige omgivelser til en pris alle kan betale. Det vil sige, priserne starter ved 125 kroner for en hovedret, to retter til 200 kroner og tre retter til 225 kroner. I prisen er der vand med.

Restauranten i Toldkammeret bliver en af byens største, og håndværkerne går snart i gang med at restaurere lokalerne, skriver Lokalavisen Aarhus.

Madklubben Aarhus regner med at åbne først i maj.

Jensens Bøfhus rykkede ud af lokalerne 31. december 2017 efter seks et halvt år på adressen i den bygning, som stiften.dks brugere har kåret som byens smukkeste.

Allerede i 2015 meldte Madklubben ud, at de inden for et år ville til Aarhus. Det skete ikke helt. Dog kunne århusianerne opleve Madklubben som popup-restaurant i Aarhus Festuge i 2016.

Det er Tækker Group, som ejer bygningen.

Madklubben åbner i Toldkammeret på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce