Mere end et varehus: Ikea åbner kaffebar

Sådan ser den ud. Ikeas nye kaffebar, der åbnede i december 2018. Foto: Ikea

Mere end et varehus: Ikea åbner kaffebar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikea i Aarhus har åbnet en ny kaffebar. Begrebet "fika", der er en svensk betegnelse for samvær og hygge, er omdrejningspunkt for varehusets nyeste tiltag.

AARHUS: Nu kan man "fika" i Ikea.

Hvis ikke man er svensk-kyndig, siger ordet i sig selv måske ikke så meget.

"Fika" er en betegnelse for at mødes over en god kop kaffe og gerne i selskab med et stykke kage eller andet sødt. For svenskerne er det et symbol på samvær og hygge, og det er netop det, Ikea i Aarhus gerne vil dele med de besøgende i det gul/blå varehus i Skejby, hvor antallet af svenske navne i forvejen virker uendeligt.

Nu er endnu et svensk begreb så tilføjet til varehusets sortiment. Denne gang i form af en kaffebar, hvor gæsterne kan opleve en "ægte svensk fika", som Ikea Aarhus selv beskriver det.

Ikea vil med på kaffe-bølgen

Der findes i forvejen mange bud på en god kop kaffe rundt omkring i Aarhus, og nu er også Ikea med på kaffe-bølgen.

- Vi er jo hele tiden opmærksomme på, hvordan vi kan forbedre oplevelsen for vores kunder. Flere har efterspurgt en god kop kaffe og det samvær, der følger med, når de besøger os. Derfor har vi valgt at indrette en rigtig kaffebar, hvor kunderne kan få lov til at opleve den svenske fika som en del af deres IKEA-besøg, siger John Kristian Sørensen, varehuschef i Ikea Aarhus, i en pressemeddelelse.

Kaffebaren er allerede blevet taget godt imod i Ikea Taastrup, og Ikea Aarhus har derfor store forventninger til projektet. Udover kaffen kommer den nye kaffebar også til at servere snacks, kager og sandwich.

Den nye kaffebar i Ikea i Aarhus åbnede i begyndelsen af december ved siden af varehusets restaurant.

Mere end et varehus: Ikea åbner kaffebar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce