Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Mesterklasse: Molskroen til tops i White Guide

Steffen Villadsen har siden 1. januar 2016 været køkkenchef på Molskroen. En post han overtog fra Michel Michaud. Foto: Kim Haugaard

Mesterklasse: Molskroen til tops i White Guide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny anmeldelse i en af Nordens mest anerkendte restaurantguider sender Molskroen op i mesterklassen.

MOLS: Det er ikke mange dage siden, at køkkenchef Steffen Villadsen sagde til Århus Stiftstidende om målene for Molskroen: Jeg vil opnå 'International Mesterklasse' i White Guide.

Nærmest mens han sagde ordene, udkom en anmeldelse fra White Guide, der efter et nyligt besøg opfyldte netop det ønske ved at uddele 83 point ud af 100, hvilket er nok til en oprykning til mesterklassen, op til blandt andre Koch, Noma og Frederikshøj.

- Villadsen har fornyet det klassiske, og råvarerne sættes sammen med et nuanceret og interessant twist (...) Et besøg på Molskroen er en gennemført totaloplevelse, der flot kombinerer de klassiske dyder med det nutidige og trendy. Velsmag og det franske univers er stadig kroens sikre fundament, men der blæser samtidig forfriskende nye vinde over kysten ved Ebeltoft Vig, skriver White Guide blandt andet i anmeldelsen.

Steffen Villadsen, der i øjeblikket ligger vandret for at blive klar til den nationale Årets Kok-konkurrence tirsdag, har i en pause i træningen lige tid til at juble:

- Det betyder, at vi bliver anerkendt som en af landets absolut bedste restauranter. Udover rosen til maden, varmede det især, at der var stor ros til vores sammenhold og den holdindsats, vi leverer, siger han og fortsætter:

- Vi er på rette kurs for det her år, og jeg har en følelse af, at det bare er mit og Molskroens helt store år, lyder det fra Steffen Villadsen.

Læs det store portræt af køkkenchef Steffen Villadsen her.

White Guide udkommer en gang om året i Danmark med flere end 300 nye anmeldelser af de bedste restauranter i hele landet.

Mols-Mester 2017: Seks unge stjernefrø i venskabelig dyst
Sådfan anmelder White Guide
1. Mad - max 40 point

2. Drikkevarer - max 20 point

3. Service - max 20 point

4. Miljø og stemning - max 20 point

Max point i alt: 100

80-100 point = international mesterklasse (mad, mindst 36)

75-79 point = Mesterklasse (mad, mindst 32)

67-74 point = Meget god klasse (mad, mindst 28)

60-66 point = God klasse (mad mindst 22)

Under 60 point i alt eller under 22 for mad = Også anbefalet

Under 60 point i alt og under 22 for mad = uden for klassificering - ekskluderes fra årets guide