Næsten 200 slags gin på menuen: Københavnsk gin-fugl åbner i Aarhus

The Bird er inpireret af den klassiske, engelske pub i en moderne udgave med et skandinavisk touch. Foto: The Bird

Næsten 200 slags gin på menuen: Københavnsk gin-fugl åbner i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til februar rykker den københavnske ginbar The Bird & The Churchkey ind i Skolegade med over 190 forskellige gin på menuen.

AARHUS: Det vil tilsyneladende ingen ende tage. Gins popularitet bare vokser og vokser, og det samme gør udvalget både i udlandet og herhjemme.

Den ene nye gin efter den anden ser dagens lys, ligesom den ene ginbar efter den anden slår dørene op.

En af dem er den fem år gamle The Bird, der allerede har tre afdelinger med forskellige koncepter i København, og som til februar åbner den fjerde i Skolegade i Aarhus med navnet The Bird & The Churchkey.

- Lige siden vi fandt ud af, at vi havde fat i noget rigtigt, har vi haft et stort ønske om at åbne i Aarhus. Derfor har vi løbende haft følere ude for at finde den helt rigtige lokation, og det mener vi, at vi har nu, siger Christian Juul Tønnesen, partner i The Bird, i en pressemeddelelse.

The Bird & The Churchkey
Navnet betyder direkte oversat fuglen & kirkenøglen.

På engelsk har ordene en dobbeltbetydning, da bird er slang for kvinde og churchkey for oplukker.

Inspiration til navn og koncept er hentet på en rejse til Østlondon, nærmere bestemt Shoreditch, som har en del moderne udgaver af den klassiske engelske pub. The Bird er en fortolkning med et skandinavisk touch.

Mange af beværtningerne i Shoreditch udmærker sig ved specielle og snørklede navne som fx The Owl & The Pussycat (uglen & missekatten).

Gin med gin på

Konceptet er ganske ligetil. Det drejer sig først og fremmest om gin, flere end 190 af slagsen og mulighed for op mod 900 forskellige gintonics.

- Der bliver produceret så megen god og forskelligartet gin i disse år, og det giver os et hav af muligheder for at sammensætte smagskombinationer, så der er masser af variation og noget for enhver smag. Vi prøver sådan set bare at gøre al den gode gin ære ved at servere moderne GT-kreationer, som sparker liv i en gammel traver, forklarer Christian Juul Tønnesen.

Udover gin har den kommende bar også op mod 65 forskellige øl på kortet.

The Bird & The Churchkey åbner i Skolegade 23, hvor cocktail- og ølbaren Bart og før den Meatpackers holdt til.

Næsten 200 slags gin på menuen: Københavnsk gin-fugl åbner i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce