Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Nyt fra Ny Banegårdsgade: Café Hollywood bliver til steakhouse

Hollywood bliver til Karbon Steak & Bar. Foto: Kim Haugaard/Jacob Vestervig

Nyt fra Ny Banegårdsgade: Café Hollywood bliver til steakhouse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café Hollywood tæt ved banegården er nu blot historie og afløses af et steakhouse.

AARHUS: Igennem flere årtier har Café Hollywood tronet midt på Ny Banegårdsgade med skiftende succes og skiftende ejere ved roret.

De seneste seks år har Omran Badr stået som ejer, men tidligere på året valgte han at dreje nøglen om til den historiske café. Ikke for at lukke helt, men til gengæld for at åbne op igen med en ny medejer og et helt nyt koncept i lokalerne. Et steakhouse.

- Dengang Aarhus Street Food åbnede, dykkede vores omsætning drastisk, og jeg greb chancen for at nytænke og for at opfylde min gamle drøm om at åbne et steakhouse. Jeg er ked af at måtte lukke Hollywood, for den har så meget historie, og jeg savner den allerede, men det var bare tid til en forandring, siger Omran Badr til Århus Stiftstidende.

Ombygningen er i fuld gang, alt indmad og inventar er smidt ud, og det nye steakhouse - Karbon Steak & Bar - er bygget op med nyt helt fra bunden.

- Det bliver med gennemført, hjemmelavet mad, og vi får en specialbygget, kæmpe grill i midten, hvor vi steger de gode, amerikanske bøffer på en ægte trækulsgrill. Et simpelt menukort, enkelt og overskueligt, og med retter til fornuftige penge, lyder det fra Omar Badr, der i forvejen driver cocktailbaren Manhattan lidt længere nede ad gaden.

Karbon Steak & Bar åbner officielt fredag 15. december med en reception fra klokken 16-19, hvor alle er velkomne.

Det bliver med gennemført, hjemmelavet mad, og vi får en specialbygget, kæmpe grill i midten, hvor vi steger de gode, amerikanske bøffer på en ægte trækulsgrill.