Populært madmarked udvider med fem nye køkkener

Aarhus Street Food er på vej med flere boder, så det snart kommer til at bestå af 27 køkkener og fire barer. Markedet besøges årligt af 1,3 millioner mennesker ifølge egen optælling. Arkivfoto: Axel Schütt

Populært madmarked udvider med fem nye køkkener

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siden åbningen for to år siden, er Aarhus Street Foods succeskurve stort set kun gået én vej, nemlig opad. Nu smider det populære marked ved rutebilstationen fem nye køkkener ind i den tidligere busgarage.

AARHUS: 3500 gæster om dagen, eller 1,3 millioner om året. Sådan ser besøgstallet for Aarhus Street Food ud ifølge stedets egen optælling.

Siden åbningen i 2016 er besøgstallet kun gået frem, og markedet har udvidet med blandt andet både et udeareal og med flere parkeringspladser.

Nu er tiden kommet til også at udvide med flere køkkener - at begynde anden etape, som markedet betegner det.

- Vi optimerer, fordi vi netop har så mange gæster, at vi nu har plads til flere køkkener. Stedet bliver ikke større, og vi får heller ikke færre siddepladser, men vi omorganiserer med det, vi allerede har, fortæller indehaver Thomas Bendtsen, der for to år siden åbnede madmarkedet med sin kone Britt Vorre.

En rugekasse

Thomas Bendtsen oplyser, at man blandt andet slår en cocktailbar sammen med en vinbar, flytter en kaffebar og at en tidligere bod, der bestod af to køkkener, nu bliver til fire.

- Hele idéen hernede er at give en chance for nye iværksættere, som ellers kan have svært ved at starte noget i en hård branche. Her betaler de en non-profit-husleje, og her er de stort set sikre på at kunne tjene penge fra dag ét. Kongstanken er så, at når man har succes her og har tjent lidt penge, er man klar til at stå på egne ben et andet sted. På den måde kan vi give plads til endnu flere iværksættere, siger han.

Aarhus Street Food lejer sig ind på ubestemt tid i den tidligere DSB-garage.

Populært madmarked udvider med fem nye køkkener

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce