Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Salling får større bager og ny café


Salling får større bager og ny café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag morgen åbner Sallings bager op i en ny og større udgave med caféområde.

AARHUS: Sallings bager får fra onsdag morgen helt nyt udseende og mere plads. Et af de nye tiltag er et større caféområde med plads til tyve gæster.

- Vi har i mange år haft et stigende antal kunder i bageren, og derfor var den ikke længere stor nok. Ambitionen har fra start været at skabe en åben og lys bager, der afspejler de nyeste tendenser, hvor vi samtidig har forsøgt at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære. Vi vil være århusianernes fortrukne bager, siger stormagasinchef Lars Højgaard.

- Med vores nye bager og café tager vi endnu et skridt i den rigtige retning. Vores ambition er, at Salling ikke kun er et sted kunderne kommer og shopper, men også et sted, hvor de kommer for at hygge sig og få gode oplevelser med venner og familie, forklarer han.

Sallings bagermester Jens Lavridsen fortæller, at bageren vil udvide sortimentet for kunder i alle aldersgrupper.

- Vi kommer blandt andet til at lave flere frisksmurte sandwiches og nye brød, boller og kager. Og vi sætter en stor ære i at bage med omhu, hvilket blandt andet betyder, at stort set alle vores brød er langtidshævede, siger Jens Lavvridsen og understreger, at alt er lavet fra bunden i eget bageri.

Bageren i Salling har 10 bagere og konditorer og leverer også brød og kager til Salling Super, Salling Bar & Bistro samt Salling Rooftop.

Måtte lukkes ind i hold: Folk strømmer til Sallings nye tagterrasse