Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Store planer i Risskov: Frikirkens deli vil udvide med 10-15 butikker

Neem Deli er åbnet i en tidligere frikirke på Skolesvinget i Risskov. Privatfoto

Store planer i Risskov: Frikirkens deli vil udvide med 10-15 butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I denne uge holder Neem Deli i Risskovs tidligere frikirke grand opening med ny køkkenchef og ambitiøse fremtidsplaner.

RISSKOV: Lige midt i Risskovs villakvarter på Skolesvinget ved Vestre Strandallé er Neem Deli åbnet i en tidligere og renoveret frikirke.

Takeaway-restauranten åbnede allerede i juni, men kun i en "soft" udgave, som i denne uge erstattes af en "grand opening". I mellemtiden har ejerne smagt det asiatiske koncept tilsat et nordisk islæt godt og grundigt til, og i mellemtiden er også en køkkenchef blevet ansat - Minh, tidligere køkkenchef på Indo i Vestergade.

Søren Anker, Mogens Rokkedrejer og Alexandra 'Pooh' Larsen står bag Neem Deli, og de kalder selv stedet for et eksklusivt alternativ inden for genren takeaway-restauranter, for kompromisløs i forhold til kvaliteten og for at have en stemning af moderne, hjemlig hygge.

Skifter navn og koncept: Skt. Clemens Stræde får ny bistro
Navnet "Neem"
  • Navnet kommer af det asiatiske neem-træ, som i mere end 5000 år har været kendt og anvendt for dets smagsgivende og helbredende egenskaber.
  • Under Neem Delis logo står en række asiatiske tegn, som betyder træ, gourmet og hjem -  tre vigtige komponenter i restaurantens koncept.

Ejerne oplyser, at delien i den tidligere frikirke er inspireret af flere forskellige kulturer, og at gæsterne vil opleve en god blanding af autentiske asiatiske smage, friske lokale råvarer, nordisk inspireret indretning samt et farverigt visuelt udtryk, som giver det hele et trendy look. Desuden er en del af konceptet social dining med små serveringer, der indtages ved langborde i restauranten eller i det tilstødende selskabslokale, "Zen Room", med plads til 20 personer.

- Og det må meget gerne smage stærkt. Men ikke så stærkt, at man får tårer i øjnene og sved på panden, siger Søren Anker.

Han oplyser, at Neem Deli i Risskov blot er det første skud på stammen.

- Målet er at åbne yderligere 10 til 15 restauranter rundt omkring i hele Østjylland, heraf to til tre restauranter mere i Aarhus, lyder det fra Søren Anker, der i forvejen står bag blandt andet Johan R i Musikhuset, Turbinehallen og den kommende restaurant Malt i Ceres' tidligere bryggeri i centrum.

Neem Delis "grand opening" foregår fredag 13. oktober.

Sådan ser der ud indendørs på Neem Deli. Privatfoto

Husk at vi samler alle vores nyheder, portrætter og madanmeldelser på vores Facebook-side Mad Aarhus: