Tjeneste rykker ind i Aarhus: Få restaurantmad og færdigretter leveret til døren med taxa

Poul Bærentsen (t.v.) og Martin Ib (midten) er blevet partnere i firmaet Waiteer stiftet af Ricky Thygesen. Firmaet vil levere egne færdigretter samt mad fra restauranter ud med taxa i Aarhus. Foto: Waiteer

Tjeneste rykker ind i Aarhus: Få restaurantmad og færdigretter leveret til døren med taxa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To århusianske forretningsmænd forstærker det ålborgensiske firma Waiteer, der vil bringe restaurantmad og egne færdigretter ud i Aarhus.

AARHUS: Den ålborgensiske madudbringningstjeneste Waiteer tilføres økonomiske muskler, kapacitet og knowhow fra to Aarhus-mænd, restauratør Martin Ib og tidligere direktør i IT-virksomheden Atea, Poul Bærentsen, der begge er blevet partnere i virksomheden.

Målet er hurtigt at gøre tjenesten landsdækkende, og fra 1. april skal der leveres ikke alene "rigtig" restaurationsmad, men også frisklavede kvalitetsfærdigretter lige til døren.

- I New York kan man se, hvordan enhver god restaurant efterhånden har masser af poser og bakker stående klar til udbringning med taxa og Uber. Jeg er overbevist om, at den, der kan sætte den slags i system og har udviklet en enkel, indbydende kommunikationsplatform - som Waiteer - mellem leverandører og kunder, opfylder et stort og voksende behov herhjemme - også i provinsbyerne, siger Poul Bærentsen i en pressemeddelelse.

Waiteer
Stiftet af Ricky Thygesen, Ålborg.

Nye partnere er Martin Ib og Poul Bærentsen, Aarhus.

Firmaet leverer i de to byer og har en plan om at blive landsdækkende samt at ekspanderer i Norden.

Konceptet er, at man via en app bestiller enten mad fra de tilmeldte restauranters menukort eller færdigretter produceret af Waiteer. Maden leveres med taxa.

Læs mere på waiteer.com.

To valgmuligheder

I meddelelsen oplyses det, at kunderne kan vælge imellem to tjenester leveret med taxa. Enten retter fra de tilmeldte restauranters menuer eller frisklavede kvalitetsfærdigretter på sunde råvarer leveret fra egne storkøkkener.

Her kommer Martin Ib, der blandt andet står bag butikkerne MibMadmarked og frokostordningen Spiseriet8000, ind i billedet med sine storkøkken-faciliteter.

- Waiteer bør med tilførslen af den rigtige variation af lækre kvalitetsretter - oven i restauranternes smagfulde Waiteer-tilbud - kunne blive toneangivende på et stadig mere kvalitetsbevidst marked i hastig udvikling. Her savnes netop en totalløsning, der giver kunden mange forskellige muligheder for at vælge god, sund og lækker kvalitet, siger Martin Ib.

Bag det hidtidige koncept har indtil nu stået den ålborgensiske forretningsmand og virksomhedsudvikler Ricky Thygesen.

Indenfor et år arbejder den nye trio i virksomheden også på at tage hul på det øvrige Norden i blandt andet Oslo og Stockholm.

Tjeneste rykker ind i Aarhus: Få restaurantmad og færdigretter leveret til døren med taxa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce