Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Galt eller genialt: Aarhus-restaurant laver Sushiburrito

Aarhus-restaurant laver sushi-burrito.

Galt eller genialt: Aarhus-restaurant laver Sushiburrito

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sushiburritoen er allerede et hit mange steder i Asien, USA og Sydamerika - nu kan århusianerne sætte tænderne i den.

AARHUS: Hvis både sushi og burrito er blandt dine yndlingsretter, så kommer her årets bedste nyhed.

Teriyaki Sushi i Viby fejrer nemlig to års fødselsdag 6. december, og det gør de med en danmarkspræmiere, da restauranten introducerer den såkaldte Sushiburrito for de århusianske gæster.

- Restaurationsbranchen udvikler sig hele tiden, og vi ser mange nye og spændende tiltag rundt omkring i Aarhus, fortæller Mohammed Abdul-Karim, der er indehaver af Teriyaki Sushi og fortsætter:

- Men vi er de allerførste, der laver en Sushiburrito, og den fås kun hos os.

Burritoen er traditionelt kendt som en mexicansk pandekage med kødfyld, men som navnet antyder, er Sushiburrito noget lidt andet. Kylling, laks eller japansk omelet rulles sammen med salat, agurk og peberfrugt ind i ris og tang, som man kender det fra sushi.

Sushiburritoen er allerede et hit mange steder i Asien, USA og Sydamerika, hvor man finder mange madsteder, der ikke sælger andet. Derfor har ejeren af Teriyaki Sushi, Mohammed Abdul-Karim, høje forventninger til konceptet.

Madanmeldelse: Cykelvenlig sushi