Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Ny restaurant og vinbar åbner på Strandvejen

Håndværkerne har travlt med at gøre lokalerne færdige bag den sorte afskærmning. Fredag åbner Strandvejens Bistro & Vinbar. Foto: Jens Thaysen


Ny restaurant og vinbar åbner på Strandvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

madFolkene bag Klassisk 65 og Klassisk Fisk i midtbyen rykker til Risskov, hvor de åbner nyt spisested og vinbar.

Først is, så bager og nu spisested og vinbar.
Vinentusiastisk familie åbner ny vinbar i Jægergårdsgade

Der er i den grad sket noget med det gamle butikcenter i Risskov, der tidligere husede en blomsterhandler, en isenkræmmer og en Sparkøbmand.

Okkels Is har overtaget blomsterhandlerens lokaler, Lagkagehuset er rykket ind i stedet for købmanden, og hele facaden er blevet pudset op på hjørnebygningen på Ndr. Strandvej i Risskov, lige over for Bellevuehallen.

På fredag bliver der pustet endnu mere liv i den markante bygning i det nordlige Aarhus. En ny bistro og vinbar åbner, hvor Risskov Isenkræmmer tidligere lå.

Der er folkene bag Klassisk 65 - Bistro & Vinbar i Jægergårdsgade og Klassisk Fisk i Nørregade, der står for det nye spisested, der kommer til at hedde Strandvejens Bistro & Vinbar.

Lige nu knokler håndværkere på at få stedet klar til åbning fredag.

»Vi oplever, at vi har mange gæster fra Risskov på vores to andre steder, så vi tænkte, hvorfor ikke rykker herud og lave et stamsted for dem,« siger driftschef Tine Feldberg, til Lokalavisen.

Det nye spisested får plads til 80 gæster, ligesom der vil være plads til udeservering i de varme måneder.

»Her i Risskov vil der vil være nogle gengangere på menukortet fra vores to andre steder. For eksempel vil vi tilbyde vores klassiske retter som tatar, bistroburger, lette nærende salater, oksemørbrad, pighvar og dagens tre-retters menu herude,« siger hun til avisen og tilføjer, at man på sigt vil holde frokoståbent og have søndagsbrunch.

I første omgang vil restauranten holde åbent alle dage fra klokken 16, mens åbningen markeres med et rejsegilde fredag 4. november fra klokken 15 til 18.