Mindeord: Anne Grethe Nielsen

Anne Grethe Nielsen

Mindeord: Anne Grethe Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karen Tanggaard, Harlev, har på naboernes vegne skrevet mindeord om Anne Grethe Nielsen, Harlev, der er død, 75 år:

Vores kære nabo og gode ven Anne Grethe Nielsen er død efter længere tids sygdom, 75 år.

Hun var i mere end 50 år en central person i regnskabsafdelingen i TDC, og i forbindelse med sit 50-års jubilæum modtog hun den kongelige belønningsmedalje, som hun efterfølgende var hos dronningen for at takke for. Efter pensioneringen tog hun andre udfordringer op. Hun deltog i gymnastik, krolf, kulturelle arrangementer i Aarhus og på det lokale bibliotek og ikke mindst i foreningen Kunst og Kultur, hvor hun de sidste tre år var kasserer.

Hjemme på Guldregnvej gjaldt det havearbejdet sammen med Willy. Pensionistbrunch, tipsklubben og en kop kaffe eller øl med nærmeste naboer fyldte også en del, og det var i de sammenhænge, at det politiske og kulturelle liv blev diskuteret. Livet som pensionist blev nydt dels i huset i Harlev, dels i sommerhuset ved Ebeltoft, men også weekend- og kroophold blev det til. Anne Grethe Nielsen var altid parat til nye udfordringer, ture rundt i det danske land og tidligere rundt i Europa.

Vi vil huske hende som den flittige og energiske kvinde, der udførte de opgaver, hun påtog sig, med stor omhu og akkuratesse. Hun var hyggelig og omsorgsfuld overfor andre, og derfor var det altid godt at være i hendes selskab. Børnebørnene var hendes stolthed, og der blev ofte talt om deres gøremål i skole, uddannelse og fritid. En årlig tur i Djurs Sommerland med børn og børnebørn var et must i flere år for Anne Grethe.

Her på Guldregnvej vil vi alle savne Anne Grethe, men størst er savnet hos Willy, døtrene Anne-Mette og Christina, svigersønnerne Peter og Mads samt de seks børnebørn.

Æret være Anne Grethe Nielsens minde.

Mindeord: Anne Grethe Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce