Mindeord: Elsebeth og Ib Raun

Elsebeth Feilberg Jensen og Ib Raun Jensen. Privatfoto

Mindeord: Elsebeth og Ib Raun

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karin Uller Toft, Aarhus Ø, skriver mindeord om sine venner Elsebeth og Ib Raun, tidligere Aarhus, der 8. maj er omkommet ved en trafikulykke i USA:

Ægteparret Elsebeth Feilberg Jensen og Ib Raun Jensen er omkommet ved en tragisk trafikulykke i USA. De krydsede sammen med to vennepar USA i autocamper. I Wyoming kørte en modkørende truck over i deres vejbane med et frontalt sammenstød til følge. De blev begge dræbt på stedet.

Begge stammede fra Herning. Elsebeth blev forældreløs som 14-årig, Ib oplevede en turbulent barndom. De to mødtes tidligt i livet, blev gift og har været sammen siden - de holdt guldbryllup for to år siden. Sammen skabte de et kærligt og trygt hjem for de to børn, Inge og Lars, først i Balle ved Silkeborg, siden i Aarhus.

Elsebeth Feilberg Jensen var uddannet teknisk tegner, men arbejdede som receptionist på Hotel Impala og siden på lønningskontoret på Psykiatrisk Hospital i Risskov. Ib Raun Jensen var uddannet isenkræmmer, men gik hurtigt over i forsikringsbranchen, hvor han blev en respekteret og succesfuld storkundeassurandør ved Tryg. Samtidig med deres professionelle virke havde de et rigt socialt liv med venner, kolleger og familie.

Da de for 11 år siden stoppede med arbejdslivet, flyttede de til Cannes i Sydfrankrig. Her blev de kendte og skattede medlemmer i det danske samfund i kraft af deres store hjælpsomhed, venlighed og glæde ved tilværelsen. De fik en stor vennekreds, de deltog med glæde i bjergvandringer, petanquespil, koncerter og kulturelle og sociale arrangementer, ligesom de begge var afholdte hjælpere i den danske kirkes årlige basar. Elsebeths eftertænksomhed og omsorg, Ibs sprudlende humør og hans mange historier - hvor vil de blive savnet.

Elsebeth blev 72 år og Ib 75 år. De efterlader sig datteren Inge og sønnen Lars samt børnebørnene Lærke, Sofie og Mathias. Endvidere Ibs bror og Elsebeths søster og bror. Det ufattelige tab deles også af de mange venner i Frankrig og Danmark.

Mindeord: Elsebeth og Ib Raun

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce