Mindeord: Malthe Thomsen

Malthe Thomsen var elev på filmhøjskolen i Ebeltoft. Foto: Takanobu Watanabe

Mindeord: Malthe Thomsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ellen Riis, forstander på Den Europæiske Filmhøjskole, Ebeltoft, skriver på vegne af højskolen mindeord om Malthe Thomsen, der er død, 27 år:

Et ungt filmisk talent døde i weekenden. Malthe Thomsen, vores ven, kammerat, elev på Den Europæiske Filmhøjskole, var - med hans egne ord - i sit livs lykkeligste periode. Malthe ville gøre en forskel med sine film. Han havde selv oplevet at stå foran kameraet og mærket den store betydning, det filmiske medie kan have, nu ville han introduceres til faget og selv arbejde videre med en vej som dokumentarist.

Malthe var et smukt og sensitivt menneske, som med nærvær og stor humor satte et stærkt aftryk hos alle på filmhøjskolen. I efteråret så alle eleverne sammen den prisbelønnede film "False Confessions", hvor Malthe medvirker, og et stående bifald og rørende tilkendegivelser skabte en aften af magi, som styrkede både Malthe og alle os på højskolen.

Det er ikke naturligt at dø som 27-årig. Malthe var på vej, og hans mod på et nyt kapitel står som en inspiration for alle os, der fik lov til at lære ham at kende.

Mindeord: Malthe Thomsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce