Elever løb for Red Barnet

Eleverne fra Østervangskolen var onsdag samlet til juleafslutning i hallen. Foto: Bliksted

Elever løb for Red Barnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østervangskolen afleverede 21.126 kr. til hjælpearbejde.

HADSTEN: Juleafslutningen på Østervangskolen i Hadsten onsdag var ikke kun hygge og julesange, arrangementet fik på flere måder en ekstra dimension med tanker ud til den store verden.

Blandt de mange indslag sang eleverne fra 8. klasse samt skolens modtageklasser John Lennons 'Happy Xmas' (War is over) som en hilsen til de familier, som lige nu er fanget i Aleppo i Syrien. I skolens modtageklasser er der 14 syriske elever, og en af disse - Jack - sang med de øvrige som kor, og det var første gang han optrådte.

Til arrangementet var der også en gæst, nemlig en repræsentant fra Red Barnets lokalafdeling i Favrskov Nanna Hjort, som modtog en check på 21.126 kr. Pengene var halvdelen af det beløb, som skolens elever samlede på Skolernes Motionsdag i oktober. Under overskriften 'Børn løber for børn' havde eleverne på forhånd sikret sig sponsorer, som betalte et beløb for hver omgang, som eleverne løb på den 800 meter lange rute omkring skolen. Løbet varede en time. 

Lærerne Kasper Munksgaard og Annette Vadgaard var tovholdere på løbet som en del af skolens sundhedsprojekt, og det var Annette Vadgaard, som overrakte checken. Inden da fortalte hun lidt om Red Barnets arbejde, og at 150 kr. rækker til rent vand til ti familier i en måned.

Den anden halvdel af pengene bruges på skolen, hvor eleverne kan se frem til udendørs bordfodbold samt indendørs bordtennisborde. Det er skolens elevråd, som har været med til at vælge, hvad pengene skulle bruges til.

Nanna Hjort fra Red Barnet Favrskov fik  overrakt en check med 21.126 kr. til hjælpearbejde. Annette Vadgaard  (tv)  var tovholder på motionsdagen. Foto: Bliksted
Nanna Hjort fra Red Barnet Favrskov fik overrakt en check med 21.126 kr. til hjælpearbejde. Annette Vadgaard (tv) var tovholder på motionsdagen. Foto: Bliksted

Elever løb for Red Barnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce