Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Bager vokser ud af rammerne og skaber ny butik

Produktionen hos Lars Wilhelmsen er stor, og han har brug for mere plads. Modelfoto

Bager vokser ud af rammerne og skaber ny butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stilling-bageren vil lave topmoderne butik i nedlagt Fakta i Mårslet og levere til 18 Rema'er.

MÅRSLET: Flere butikskæder er indblandet, når bageren i Stilling i det nye år åbner bageri i Mårslet og derfra skal levere til 18 Rema 1000-butikker i Aarhus-området.

Det hele skal foregå i den nu lukkede Fakta på Butikstorvet i Mårslet. Den bygning har den nærliggende Superbrugsen købt med overvejelse om at lave vaskehal på stedet, men det er opgivet. I stedet lejer Superbrugsen nu bygningen ud til Konditorbageren Lars Wilhelmsen, der driver forretning på Århusvej 26 i Stilling.

Han håber, den nye butik kan stå klar 1. februar eller 1. marts.

- Der skal laves en del ved bygningen, og der skal maskiner ind samt nyt køle- og frostsystem, siger Morten Lapholm, der er direktør i Konditorbageren.

- Det bliver en superlækker og topmoderne butik, siger Lars Wilhelmsen, der har udsigt til at levere til op mod 25 Rema 1000-butikker i alt i Aarhus-området og Østjylland.

Pladsen er blevet for trang til den store produktion i bageriet i Stilling, oplyser Lars Wilhelmsen.

Han vil også sælge ud af butikken i Mårslet og holde åbent som bagerbutikker normalt gør. Han har ikke lagt sig præcist fast på det endnu.

- Hver dag laver vi to produktioner, en til Rema 1000 og en til vores egen butik, siger Lars Wilhelmsen, der allerede nu bager og kører ud til de 18 Rema-butikker fra Stilling.

Hvordan bageriet i Stilling skal drives overvejer han lige nu.

 
 

To navne

Brødet i Rema 1000 bliver solgt under navnet Bavinchi-bageren, mens det i Mårslet vil hedde Konditorbageren. Det er to forskellige koncepter med udgangspunkt i samme råvarer.

- Rema 1000 har det udgangspunkt, at kæden gerne vil støtte den lokale håndværksbager og finder derfor bagere i området til at levere bagværk til butikkerne i kæden. Det er også en af grundene til, at Rema 1000 ikke valgte bake off, da løsningen med bagerbrød i butikkerne blev valgt, siger Morten Lapholm.

Når de lokale bagere entrer med Rema 1000, bager de brødet, leverer det til butikkerne og tager det ikke retur.

Mårslet har tidligere haft en bagerbutik på Butikstorvet, men den er lukket, bygningen er købt af Superbrugsen og revet ned.