Huset Carmel er smukt indrettet med respekt for de historiske og nærmest majestætiske rammer. Her den tidligere prædikestol i baggrunden. Foto: Michael Svenningsen

Madanmeldelse: Måtte missionen på Carmel lykkes...

Restaurant Carmel i det tidligere missionshus i Nørre Allé repræsenterer velkommen fornyelse på den århusianske madscene.

Log ind

Bliv abonnent og læs hele historien

Restaurant Carmel
Nørre Allé 23c, 8000 Aarhus C

Tlf: 27 60 00 00

husetcarmel.dk

ÅBNINGSTIDER

Alle dage kl. 18-22, også åbent til både frokost og morgenmad

INDRETNING

Som beskrevet i anmeldelsen er den svær at overgå - fra det åbne barområde med chesterfield-møbler til langbordene og udsigten til det åbne køkken og følelsen af historisk vingesus i det 100 år gamle festlokale.

MAD

Den vegetariske grundstil med fokus på grøntsagernes smag, farve og udtryk lykkes fornemt, og muligheden for tilkøb af fisk og kød sikrer blodtrykket hos traditionelle kødspisere, samtidig med at den afslappede tilgang fra køkkenets side bevares.

DRIKKEVARER

Fint udvalg af vin på glas, masser af spændende cocktails og også mulighed for gode øl fra mindre bryggerier. Vælger man, som vi gjorde, vinmenu, er man kyndigt betjent i fornuftig sammenhæng mellem pris og kvalitet.

BETJENING


Kompetent, sød og præcis - det kunne vi ikke have ønsket os meget bedre.

SAMLET VURDERING

Carmel repræsenterer nytænkning, et frisk pust i Aarhus' hårde konkurrencemiljø. Afgjort et koncept med velment fokus på enkelthed og kvalitet, som man under succes.
Annonce